Ha az elmúlt másfél hetet egyetlen szóval kellene leírnom, akkor az az egyetlen szó a useless shit lenne. Körülbelül ennyi értelme volt mindannak, amit csináltam az elmúlt másfél hétben.

De ez úgysem számít. Nektek ilyesmiről nem kell tudnotok. Ti csak idejösztök, elolvassátok, hogy aznap éppen mivel sikerült megszívnom, de rendesen, ahogy kell. Aztán átklikkeltek máshová. A statisztika meg azt mutatja, hogy a napi huszonöt látogató mindenképpen megvan, akkor is, ha minden nap van frissítés, meg akkor is, ha egy hétig semmi nincs. És valószínűleg akkor is huszonöt látogatóm lenne egy nap, ha a fejemen pörögve olvasnék fel hősi eposzokat a setét középkorból. Hiába, ez nem a Freeblog.

Közben meg semmit nem tudok arról, hogy neked vagy neked vagy éppen neked mit jelent ez a blog, mit jelent az a személy, aki az egész mögött áll, azaz mi vagyok én az olvasóim számára? Érdekelne. És az is, hogy miképpen lehetne eltüntetni az űrlap mezőiről ezt a térhatású keretet. És az is, hogy ejtik ennek a zenekarnak a nevét: