Grandiózus változások a blog életében: új címen, új technikával, régi színvonalon folytatom az okoskodást. Főleg, ha beválik...

Nos, eljutottam a bloggal arra a szintre, hogy már van értelme élesben használni. Az adatbázist feltöltöttem a 2006. decemberi bejegyzésekkel, a korábbiakat majd fokozatosan teszem elérhetővé, ahogy haladok vele. Ennek megfelelően a blogarchívumot tessék figyelmen kívül hagyni egyelőre, talán ki is veszem addig oldalról, nehogy valakit összezavarjon. Az ultrawebes oldalra kikerül egy értesítés, pár napig még megmarad, a lényeg pedig ezentúl itt lesz, ezen a helyen, úgyhogy javítsátok át a könyvjelzőket, RSS-olvasók pedig vegyék fel az itteni RSS-t az olvasóprogramba.

Vettünk két rúd bejglit, merthát karácsony van, meg szeretjük is. Egyik mákos, másik diós. A csomagolás szerint. Azt mondja:

pix/makos.gif

Tehát nyomokban mákot tartalmaz, valamint felkockázott narancshéjat, kitudjamilyen lekvárt és mazsolát is. A mákoson ugyanilyen matrica van, de az nyomokban diót tartalmaz. Ehhez képest mindkét rúd mákos. Végig. Kíméletlenül. Zsubi mindig azzal traktál, hogy bárhol vehetek bármit, csak az 576 Shopokat kerüljem el jó messzire, mert ők az árcédulát hangulattól függően nyomtatják. Namost Zsubi, azért egy ilyen ajánlatnak igencsak nehéz ellenállni:

pix/gtavcs.gif

(Magyarázat: a Vice City Stories PSP-re jelent meg nemrég, és ennek a hirdetéséhez keveredett oda az eredeti Vice City PS2-es és PC-s verziójának az ára. Mókás, biztos marhára örülnek a boltokban az eladók, mikor ki kell magyarázniuk, hogy egy még be sem jelentett és meg sem jelent játék bizony nem kapható meg háromezerért.)

Mára ennyit, legyetek otthon vagy ne, legyetek a szeretteitekkel vagy ne, nézzetek tévét vagy inkább ne, de mindenképpen kellemes ünnepet nektek és mindenképpen kommenteljetek is, ha úgy érzitek.