Reggel tíz, ébredek, kinézek az ablakon, végre péntek... Ja, ez nem is az. Reggel tízkor kezdetét vette a Számítástechnika és informatika anyagtudományi alapjai című agymenés, aminek keretében mindenki meg fogja tanulni, hogy miből van az az alkatrész, amit éppen rugdos, ami éppel elvágja a kezét a sorják miatt, ami ráolvad a környező elemekre, és ami ki van spórolva belőle. Első órán bevezetésképpen szó volt a kémiai alapokról, elemi részecskékről - a prof valami perverzió folytán a neutront nejitronnak ejti, valamint a periódusos táblázat legtöbb eleme is érdekesen hangzik a szájából. Erősen sznob-jellegű.

Utána adatszerk előadás a szokásos világmegváltó gondolatokkal és jótanácsokkal. Megtudtuk például, hogy nem érdemes jogászokkal barátkozni, továbbá, hogy a politikusok is emberek, de ettől még nem kell őket szeretni.

Délután kitöltöttem a jelentkezési lapokat, holnap éjfél a határidő. Kicsit nehézkes felvételi tájékoztató nélkül beírni mindent megfelelően. Mindenesetre ha megint felvesznek, az már talán jelent valamit. Vagy azt, hogy mégiscsak helyem van itt, vagy azt, hogy még mindig sz*r a felvételi rendszer ;). Elkészítettem a dalszöveges oldalt is, egyelőre néhány KoRn dal szövege van fent. Majd a többi is felkerül sorban, amint kész leszek velük.