(Címkitaláló munkakörbe keresek részmunkaidős vállalkozót. Fizetés nincsen, a dicsőségszázalékról megegyezünk.)

Nézzük csak, mi mindenről maradtam le, amíg nem voltam itthon. Először is lemaradtam arról, hogy valaki itthon próbált meg elérni telefonon, sikertelenül, majd pedig mobilon próbált utolérni, csakhogy nem tette publikussá a telefonszámát, így aztán már csak emiatt sem hívtam vissza. Remélem jól megszívta azért.

Aztán történtek itt olyanok is, hogy S@ti és ha jól sejtem, Ninja beszélgetése annyira super, man, hogy immár a bash.hu-n is olvasható. Gondolom azóta iWiW-en többen bejelölték őket ismerősnek :-] . És WarPriest is írt bejegyzést, amit csak most vettem észre, pedig a dátumozás szerint már vagy két hete ott van, ebből látszik, hogy mennyire szerte meg szét vagyok újabban. Sanyikáról fotót lehet kérni?

SztupY szigetel, tegnap eljutottam a sátorállítós részig, aszittem ottmaradok. Szerintem a mozes66 is arrafelé lehet valahol. Nándót meg jól megdícsérem, tényleg szépen összerakta ezt az új oldaltervet, nekem csupán a felső linkekhez van közöm, ami a site leggyengébb része, viszont sokkal inkább hangúlyossá kellene tenni azt a Firefox only feliratot... Apropó CSS: dögöljön meg az egész. Nehogy mégeccer meglássam, hogy ugyanolyan oprendszeren, ugyanolyan verziójú Firefoxban, Web Developer Extensionnel megtámogatva ne egyformán nézzen ki az oldal, mert durva leszek. Legjobb lenne, ha maga a W3C készítene egy böngészőt, ami JÓL implementálja az összes verziójú CSS-szabványt, vagy legalább egy CSS-értelmező motort adjanak közre, amit mindenki beépít a böngészőjébe, mert kezd akkora lenni a szakadék a Firefox/Opera/egyéb_jó_böngésző és a máig buta akárhanyas Explorer között, hogy azt már nem lehet sz*ros kis türkökkel áthidalni. Szerintem.

Nem is értem, hogy a szintén megújult DeviantArt esetén hogy tudják ezt az egészet megoldani. Ja, hogy értenek a CSS-hez? Úgy könnyű... Az a lenyíló kategóriaválasztó például rettentően tetszik, nem hinném, hogy CSS-alapú, mert akkor nem látszana az egéren, hogy tölt a szerverről, de ha CSS-alapú, akkor most öt percig szünet van, mert arrébb húzódok visszahegeszteni a képemet a helyére.

Titeket nem akar egy halom arab felvenni partnernek MSN-en? Tegnap este felkukkantottam és rögtön nyolc arab-jellegű személyt kellett elküldenem a francba. Pedig gondoltam rá, hogy nagy poén lenne, ha mindegyikkel "beszélnék", mindegyiknek lenne webkamerája és egyiket sem érteném meg...

Végezetül egy gondolat a köz érdekében: szlovák nácik monnyon le!