Hangosblog márpedig azért sem lesz. Meg lehetne valósítani, persze, semmi akadálya, csak teljességgel élvezhetetlen volna, mert fellépnének a kommunikációs zavarok, továbbá a hangosblogban nem látszanának a legújabb dizájnzatok, amiket gyártok, ki kellene utólag sípolni a trágár szavakat, amelyek esetleg negatívan befolyásolhatják a [sípszó] olvasók [sípszó] lelkivilágának fejlődését, amelyre eddig is [sípszó] nagy figyelmet fordítottunk. Jaj [sípszó], elkezdtem királyi többesben írni, fogjatok le.

Nyolc óra tíz perc. Az elővigyázatosságból lenémított telefonra pillantva felfedeztem a kijelzőn egy kis borítékot - "...egy ilyen kis boríték jelzi, ha levelet kaptál..." -, leokézom. Kedvenc pénzintézetünktől jött üzenet, hogy leszek szíves a személyi kölcsönnel kapcsolatos beizetési elmaradásomat két nappal ezelőttig befizetni. Ez nemcsak a szombati határidő miatt érdekes, hanem azért is, mert nekem nincsen ilyen személyi kölcsönöm náluk.

Kilenc óra huszonkettő perc. Újabb boríték a kijelzőn. Ez is onnan ött. Értesítenek, hogy az előző üzenet tévesen került kiküldésre, elnézésemet kérik, valamint engesztelésül kapok 28 forint kamatjóváírást a folyószámlámra. Kezdem őket megkedvelni, legalább következetesek, nem úgy, mint más társaság, ami ma Magyarországon piacvezető a szegfűfelvásárlásban és holmi A6 típusjelzésű NSZK-s alumínium-hulladékok használatában.

Tíz óra negyvenegy perc. Újabb boríték - ezúttal a postaládában. T-Online. Hááááhááááá. Biztos benne van az a három lap, amit tavaly is kaptam. Kibontom. Csak két lap van benne. Az, amelyiken elnézést kérnek a szolgáltatás kiépítetlensége miatt, az nincs benne. A túlbuzgó napistenre mondom: kihagyták belőle! Már csak azt kellene tudni, hogy véletlenül vagy direkt... Á, biztos véletlenül. Optimism takes +9 damage.