Ígéret szép szó, én meg most betartok. Legutóbbi nagysikerű széljegyzetemben szerepelt ugyebár a kérdés, hogy vajon mi köze lehet egymáshoz a Füles rejtvénymagazinnak és kis hazánk egyik legnagyobb bűnlajstromával rendelkező gengszterrapperének, akit az egyszerűség kedvéért az Üvegtigris szereplőihez hasonlóan polgári, egyáltalán-nem-gengszter hatású neve helyett Ogli G-ként ismer a világ nyolckerre eső része. Akkor erre nem érkezett helyes megfejtés, én meg a nagy zéháírás izgalmai miatt elfelejtettem magammal vinni a bizonyítékot; ezen az áldatlan állapoton kívánok jelen bekezdéssel változtatni, feltéve, hogy egyszer elérek a végére és kiteszem a mondatvégi írásjelet. Pont így.

Nos, a késlekedés jól is jött olyan szempontból, hogy nem vagyok vádolható elfogultsággal, azaz nem kerestem fel nevezett büszkeségünkre hasonlító ismerőseimet arra buzdítván őket, hogy itt a lehetőség, ragadják meg:

oglig.jpg

Mondjuk, vándorserleg helyett stílusosabb lenne a vándorfuksz és a vele egyező karátos boxer, esetleg a szerencsés hasonmás kaphatna százalékot a még le nem töltött büntetésekből, vagy valami... igazán gengszteres lenne. És talán őt is elkezdenék pártfogolni bizonyos kissé gyanús érdekcsoportok, akik nemcsak sötét autókkal járnak öltönyben és napszemüvegben, de még a zeneipart is alakítják.

Ha már érdekcsoportok: örömmel tájékoztatom a tisztelt olvasókat, hogy ettől a momentumtól kezdődően elkezdhetik tapasztalni bizonyos más oldalakkal való gazdasági kapcsolataink erősödését, amennyiben a S@ti és Tsa ZRt. tevékenységére utaló, kimondottan provokatív, de elsősorban fizetett hirdetések fognak a környéken megjelenni és mindenkit kattintásra buzdítani. Ellenszolgáltatásként nevezett társaság nagyobb aktivitást mutat az ÜzenőfalTM vonatkozásában, valamint megkezdi az olvasók ellátását oposszum formájú, fából készült, végtelenül pontos hőmérőkkel és kis dózisban adagolnak majd agresszív nonkomformizmust azoknak, akik igénylik. (Jól csináltam, Kreatív Igazgató Úr?)