Faceliftnek nevezik azt a tevékenységet, amikor valamely termék gyártója a piacra dobás óta eltelt időben kissé megszokottá, unalmassá, netán kevésbé kelendővé váló terméken apróbb módosításokat, javításokat végez, majd újracsomagolva ismét piacra dobja. Mindezt azért írtam le, mert ami most következik, annak a fentiekhez a világon semmi köze nincsen.

Dizájnváltás. Megint. Eredetileg tegnap akartam bejelenteni - hiszen a köz tájékoztatása fontos -, de így sikerült. Magyarán szólva, ha sorrendben olvassátok a bejegyzéseket, akkor ma a #353-mal kellett kezdenetek, a #357-ben láttok egy előnézeti képet a majdani új kinézetről, ebben a bejegyzésben pedig megkapjátok a hivatalos bejelentést is. Csakhogy, mivel alapvetően lusta vagyok - ez abból látszik, hogy sikerült a Kalkulus 1, márpedig maradandót csakis lusta emberek alkothatnak... -, nincsen most kedvem a #352 óta írt újabb bejegyzéseket a januári kinézet alá is elkészíteni, a nyájas olvasó hamarabb találkozik az új kinézettel, mint ahogyan arról az információk elkezdenek kiszivárogni a blogodúmból, ez pedig valószínűleg egy egészen új és hatékony módszer a továbbra is nyájas olvasó totális összezavarása első fázisának teljesítése érdekében megteendő lépések végrehajtására, persze csak akkor, ha az előző mondatrész nem okoz katasztrofális hibákat az agynak abban a szegletében, amellyel értelmezzük a mondatokat.

A lényeg továbbra is annyi, hogy váltok. Dizájnt. Remélem tetszik, remélem nem szemkiégetős és remélem, S@ti rá fog jönni, mit jelent odafent a piros karikába írt jel :).