Megvolt hát az első találkozás az új dizájnnal. S@ti például úgy jellemezte, hogy "ez még szemfájdítósabb, mint az enyém", ami azért nagy szó :]. Így hát a szöveg fekete alapjától máris búcsúzunk, helyette a korábbira némileg jobban hasonlító szürkés alap kerül, ezen viszont a #cc6600 hexa-kódú narancssárga elég furcsán olvasható volt, így azt is módosítottam #cc7700-ra. Továbbá megfigyeltem, hogy a kis PHP-s látogatómérő programocska nemcsak nem látszik, de nem is működik, ami végülis nem meglepő annak fényében, hogy a PHP-hoz nem (inkább sem) értek. Vigasztal a tény, hogy senki nem születik zseninek, csak néhányan, de ők általában fiatalon befejezik pályafutásukat, például a végtelen magányban egyszercsak egy tehervonat alatt találják magukat. Legalábbis ezt írták az interneten.

Kisebb meglepetésemre — talán az új oldalterv fellövése okán — Logos problémák nélkül volt képes működni különösebb beavatkozás nélkül. Pedig még kapott is egy szép feladatot az este, ugyanis feltettem rá a VMware Playert és két virtuális gépet, majd Windows XP alatt, ablakban futtattam egy Ubuntu Linuxot, sőt, azzal neteztem egész este. Mindez ugye a 800-as Celeron procin, 512 MB memóriával...

S@tival elég sok mindenről beszéltünk, például a Doom-filmet is kiveséztük alaposan, aztán megegyeztünk abban, hogy ez egy semi-low budget film, ami addig élvezetes, amíg bele nem gondolsz jobban. Meg azt is mondta, hogy a szemfennakadós sztoriból rögtön magára ismert, bár az ultrajellemző szót azt hiszem, nem használta. A másik szót viszont nem írom le, mert akkor már három találatot fog rá dobni a Google.

Végezetül egy kicsit átdolgozott, mindenek felett álló igazságot tartalmazó gondolatsor a bash.org-ról:

[DAL9000] if you ever feel dumb
[DAL9000] look at tasmboy
[DAL9000] and you’ll feel better.
* logosmani looks
[Rud0lf] heh
[TasmBoy] its not working
[DAL9000] because you’re you.
[DAL9000] looking at yourself would throw you into a recursive loop of stupidity.

2242. Placebo - This picture