Először is szia! Tudom, most kicsit vizuálisan sokkolva érzed magadat, nyugi, hamar elmúlik. Amint látható, a bloggal együtt én is visszatértem a harcmezőre, és most osztok bőszen. Karaktereket. Úgyhogy először is... ez már volt... másodszor: tessék visszagörgetni a #326-ig és onnan időrendben haladva magadévá tenni a történetet, ellenkező esetben az agyadban egy fekete lyuk fog keletkezni, és belezuhan az összes szinapszisod. Ezt pedig nem akarjuk, mert rendesek vagyunk. Ugye?

Megjegyezném továbbá, hogy ez a kinézet négy és fél órámba került, pedig Internet Exploder alatt nem is jó. A megoldást mindenki vágja, különben is elfogult vagyok a Firefox iránt, ilyen exkluzív oldal különben is megérdemli, hogy ha másért nem, hát ezért feltelepítsétek a rókás browsert. A Blogarchívumban szépen felsoroltam az összes havi írásokat havi bontásban, de arra kérek mindenkit, hogy 2005. júniusnál korábbiakat egyelőre ne akarjon visszaolvasni, mert még csak odáig jutottam el a szortírozásban. Az oldalon egyéb helyeken feltűnő értelmetlen feliratokat pedig tudjátok be annak, ami az előző nyolc bejegyzésben szerepel.

Azt mondta valaki, hogy interaktívnak kell lenni, mert akkor sokan jönnek olvasni meg anyázni, úgyhogy ezennel felhívom mindenki figyelmét a Vendégkönyv nevű műintézményre (legyél kreatív és találd meg, könyvjelzővel nem ér!), de azon kívül is lehet ötleteket, tanácsokat adni, hibabejelenteni, satöbbi kommunikációt folytatni. Remélem elnyeri a tetszéseteket az oldal jelenlegi formája (tudom, kicsit lapos...) és szerkezete, de ha nem, akkor gondold végig, hogy képeket akarsz nézegetni, vagy egy fantasztikusan olvasmányos webnaplót akarsz olvasni, majd vond le a konklúziót. Tengermély tisztelettel. Most pedig megyek filmet nézni: Zsiguli (Szőke András filmje).

Na. Van egyszer az Endúrós, meg a Rick. Rendőrök. Vagy valami olyasmi, mert közben persze nagyban üzletelnek orosz videomagnókkal, és igen gyümölcsöző kapcsolatot tartanak fent Szigorú, alias Horváth Csabáné Margitka orgazdával. Van aztán egy szupertitkos rendőrségi akta, a Dinnyés-ügy, Halálos fegyver-trilógia, meg Zorro, Krisztián, aki egyben Badár főtörzs is, a dinnyékben pedig valami értékes lapul. Van még a Piroska nyomozótiszt, aki magas rangú, meg cicifixe van, és ő vallatja a két zsarut (mert kérem visszaélések s történtek!), de ez a boszorka igazából a Kálmánnal, a rendőrfőnökkel kavar, és csak őt akarja tisztázni.

2459. Röyksopp - Curcuit breaker