(Az nfol.extra.hu-ra kikerült utolsó bejegyzés.)

Ez a bejegyzés nagyon rendhagyó lesz. Legfőképpen azért, mert ezen a blogon ez lesz a legelső és legutolsó olyan blogbejegyzés, amely itt kezdődik el és valahol máshol ér véget. Valahol máshol, de nem is olyan messze. (Közben meg de.)

Úgy alakult, hogy március 31-ével megszűnik az extra.hu ingyenes szolgáltatása. Olyan ez most, mintha valami halotti torra kellene búcsúbeszédet írnom, kicsit nehezen megy. Mert akárhogy is, a sok gond és probléma eltörpül amellett, hogy ezen a helyen lett olyan a blogom, amilyen, itt szerzett sok örömöt nekem a bejegyzésekbe csempészett rengeteg belsős utalás, amiket sok idő elteltével felismerve újra szétröhögöm az agyamat rajtuk és persze itt esett nagyon jól a számos olvasói visszajelzés, ami a hülyeségeimre érkezett. 2006 vége óta azért bőven volt idő megszokni ezt a helyet, néha más oldalak címe helyett is ezt írtam be véletlenül, annyira ráállt a kezem. (Jó, ez nem igaz, viszont lenne valóságalapja, mert tudni kell rólam, hogy nem használok könyvjelzőket, hanem az összes címet IQ-ból.) Többnyire szép volt, de most ennek itt vége.

Az Implementáció-függő blog mostantól új címen, az nfol.hu-n érhető el. Érdemes átkattintani, mert ebben a bejegyzésben rögtön elárulom, milyen változások lesznek, hogyan tudtok továbbra is követni feedolvasóval, meg ilyenek.

És hát akkor viszlát, nfol.extra.hu, és kösz a halakat!