Üdv mindenkinek, aki átért ide. Ugye, mennyivel másabb itt minden?

Mi marad?

Hát nem. Mint látható, a blog pont ugyanúgy néz ki, mint eddig, pont ugyanúgy nincsen készen az archívuma, mint eddig és pont ugyanaz a srác írja, mint eddig. Ezek közül legalább egyen változtatni kell, nem kérdés.

Mi változik?

Már persze a címen kívül. Nos, az egeret tologatva észrevehetitek, hogy az eddigi nem túl értelmes URL-ek helyett valamennyivel értelmesebb URL-ek tartoznak a bejegyzésekhez és a többi fontos oldalelemhez. Oldalt, a menüben elérhető az itteni RSS-feed linkje, ami teljesen logikátlan módon http://nfol.hu/rss lett, tessék átírni Google Readerben/NetVibes-ban/satöbbiben, mer’ különben nem jön házhoz a kontent. További örömteli változás, hogy a Cancellar révén a blog egy gyors és stabil szerverre költözhetett, úgyhogy csak akkor lesznek bajok, ha én elrontok valamit.

Mit ígérek?

Adócsökkentést és munkahelyteremtést nem — bár az a tény, hogy kerek hat karakterrel rövidebb lett az új cím, talán felfogható a terhek csökkenéseként —, viszont minden mást, amit eddig is ígértem, azt próbálom betartani. Már ha eszembe jut belőle bármi is. :)

Röviden ennyi. Kérdés, kifogás, javaslat, panasz esetén a kommentelési lehetőséget ajánlom figyelmetekbe és nem csak kimondottan erre a bejegyzésre, hanem bármelyikre. Na, begin tombolás.