A Rosszmáj nyúz (nyúz és news, értik, ugye?) egy új rovat lesz itt a blogon, szerintem a címe eléggé beszédes, de a pillanatnyilag kedvezőtlen légköri jelenségek miatt csak alacsonyabb bonyolultsági szinten gondolkodni képes kevés számú olvasók kedvéért elmondom, hogy itten mindenféle furcsa nagyvilági híreknek leszen fityisz mutatva mintegy szórakoztató jelleggel, meg beszúrok máshova mutogatós linkeket is alkalomadtán, mert megérdemlem, vagy mi. Lássuk, lássuk!

Miseborral lehet volán mögé ülni? (Index) - Merthogy a papoknak a misebor munkaeszköz. Szerintem kapjanak mentességet, úgy hallottam, az atya, a fiú és a szentlélek mind kitűnően vezetnek és közülük egy mindig józan. Állítólag az autóversenyzők is benyújtanak egy hasonló kérelmet a sebességkorlátozások miatt, mert nekik meg a gyorshajtás a munkaeszközük.

Dozens report seeing UFO in Texas (Digg) - Egyértelműen hülyeség, tömeges hallucináció. Különben is, ha léteznének földönkívüliek, a kormány biztosan megmondaná, hiszen ez Amerika!

Februárban jön a Lost-játék (comment.com) - Nyomozós Tomb Raider-klónnak tűnik, persze ettől még lehet jó. De nem lenne célszerűbb vég nélküli MMO-t készíteni a sorozatból? Akar valaki szakadt szerkós other karakterrel játszani?

You don’t talk to me directly (Dilbert) - Megkapó képsor a hivatali bürokráciáról. Whoa!