A szilveszteri műsorokat elnézve azt hiszem, komoly válságban vannak a magyar jelenetírók. Hiába állítanak remek színművészeket drágának tűnő díszletek közé, hiába hoznak ki mindent a jelenetből, amit lehet, ha a jelenetben kevés van. Különösen ötletből. Néhány stand-upos arc harmadennyi pénzből olyan műsort csinálna, hogy mindenkinek szerteszét gurulnának a szemgolyói, meg az orrlyukán fújná ki a pezsgőt a nevetéstől, de ilyet nem lehet közszolgálati jelleggel sugározni, még szilveszterkor sem; jók azok a szakállas viccek, jók voltak tavaly is.

Példát vehetnének mondjuk a MÁV-tól. Azok legalább mernek újítani, ma is megviccelték az utasokat a szerdai helyetti hétfői helyetti szombati menetrenddel, merthogy esik a hó és ez olyan izé, meglepő, váratlan esemény így tél közepén, nem volt idő felkészülni erre, kérem, telemegy hóval a váltó, nem lehet használni, ki tudhatta előre, különben sem kritikus probléma, csak szezonális, az meg elmúlik magától. Tavaly is elmúlt.

Holnap vizsga, sok sikert nekem.

Fejlemény:

"Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter kezdeményezte a MÁV-Start Zrt. igazgatósági tagjainak felmentését, a felügyelő bizottság megújítását és az utastájékoztatásért felelős vezetők személyes felelősségre vonását - közölte a GKM."

Index - Kirúgják a MÁV-Start igazgatóságát

Hát szóval hoppá!