Na, egy kicsit nem koncentrálunk korán reggel és rögtön kiderül, hogy vérprofi BGI-mágusok vagyok WarPriesttel együtt. :)

Mellesleg ha valahol azt olvassátok, hogy vérző kezű fiatalember rémisztgette az egyetem hallgatóit, az én voltam, és a franc se akart rémiszteni, inni viszont igen.

Történt, hogy megszomjaztam a Második Nagy Brainstroming során, ezért az italautomatához léptem, csörgettem bele fémpénzet és benyomtam a MÁLNA feliratú gombot. Az italautomatákban a MÁLNA fantázianevű lötty úgy keletkezik, hogy a gép teletölti a poharat szódával és abban beleejt némi színező- és ízesítőanyagokat tartalmazó koncentrátumot, te meg örülsz a MÁLNÁ-dnak. Az én esetemben megjelent alul az üres pohár, de eléggé ferdén állt. Majd a lötty kiegyenesíti, gondoltam én. Jött is rögtön a szóda, egyenesen a pohár szélére, amitől a pohár még jobban eldőlt. Ekkor hamar odanyúltam, hogy megigazítsam, de mire odaért a kezem és megfogtam vele a poharat, elkezdett csurogni a vörös trutyi is, rá a kezemre. Mire visszaállítottam a poharat, leállt a gép, én meg ott álltam egy negyed pohár szódával és egy csuklótól lefelé véresnek látszó kézzel...

...amivel kicsit problémás feltűnésmentesen elosonni a mosdóig. Egy inglisgáj meg is kérdezte a mosdóban, hogy ár jú okéj-e vagyok, én meg mondtam, hogy yea, áj vaz dzsászt bítön báj ö sztyúpid fizzimösín.