Totál lemaradtam arról, hogy tegnap a magyar válogatott Törökország csapata ellen játszott. Az indexen futottam bele a cikkbe, és már a címénél rosszat sejtettem. Amikor megláttam a végeredményt, nagyot néztem, hogy hogy lehet ez, aztán a másik cikkben megláttam a YouTube-hivatkozást, hát nézzük meg. Nem. erre nem számítottam.

Ha még vitatható lett volna, akár egy kicsit is, akkor azt mondom, hogy. De nem. Ez tényleg teljesen nyilvánvaló volt. És az a szomorú, hogy ezek a fiúk még nagyon sokra fogják vinni, és pont most, amikor éppen belejönnek, lelkileg akkor sújtják őket le ilyennel. Plusz, nagyon utálnám, ha Gera eltiltását se tudnák visszacsinálni, mert az valahol a minimum minimuma lenne. Persze a minumum minimumába a megismételt meccs is minimum beletartozna, de arra persze gondolni se lehet. Még ilyenkor se...

A magyar csapat mutatott játékát nem tudom értékelni, de a híradóban mutatott szituációk alapján úgy láttam, hogy a mieink bírták a 63. percig az iramot, és akkor még akár a vezetést is megszerezhették volna, amikor jött ez. Ez, amire a világ egyetlen csapata sem számíthat. Lett a semmiből egy jó csapatunk, erre kiderül, hogy a jellegzetesen magyar pechünk valahogy még mindig piaci lehetőséget lát bennünk... Csak reménykedhetünk, hogy igazán nem szegte a fiúk kedvét ez a hiba, és abban is, hogy lelkileg teljesen talpra tudnak állni. Mert ha ezt a csapatot is elveszítjük, akkor a magyar labdarúgás ismét a süllyesztőbe vonul, de ezúttal nem húsz, hanem legalább harmincöt-negyven évre...

Nfol (ha most nem vendégművészkednék, akkor link lenne!) alant látható postjára reagálván kicsit én is megénekelném az itteni (Dunaújvárosi Főiskola, azoknak, akik Nfol olvasói, de most a rendkívüli helyzet okán az enyémek is) TO tevékenységét. Illetve a tanulmányi előadótól megtudtuk, hogy ez nem az ő ötlete volt, mindenesetre így volt. És nem vicc, ami most következik: az elsősök beiratkozása egyenként zajlott, névsorrendben, úgy, hogy mindenkivel negyed órát kellett foglalkozni. Azaz két azonos betűvel kezdődő ember között volt két és fél óra. Nem akartam elhinni, mert csak úgy mesélték. De igaz: a tanulmányi előadó reggel héttől este hétig csinálta, aztán másnap megint. És így ment ez harmadnap is... Hát ez tényleg agyhalál, de szó szerint... Éljenek az ésszerű megoldások!

It’s even visible from the moon - mondja a videó feltöltője. Igen, valóban a Holdról is látható, hogy Gerát a török kapus páros lábbal érkezve buktatta, amiért már akkor is pirosat érdemelt volna, ha nem a tizenhatoson belül és nem utolsó emberként teszi ezt, de arról azért merülnek fel időről időre újabb és újabb kételyek, hogy valóban járt-e már ember a Holdon... Most például ezt találtam. Tök érdekes, még akkor is, ha nem az, aminek a videó feltöltői beállítják. Merthát akkor mi...?

Edit: Ninja értékelése MSN-en:

S@ti says:
10 percre el, mindjárt re
S@ti says:
addig még nézd a videót
Joco says:
Ok.
Joco says:
Igyekszem.
Joco says:
:-)
Joco says:
Hmm..
Joco says:
Mwgnéztem.
Joco says:
Az én véleményem az, hogy még Gerán is 11-es szám volt. Ennél már nem lehet egyértelműbb.

HátezLOL :-)