Drága volt és ettünk.

Aurora definíciója az "ebéd" fogalmára pár órával ezelőttről. Frissítés még jön ehhez a posthoz, jön egy másik felfedezés is tőle, csak ahhoz még az otthoni link kell, mert itt a gépteremben nem tudom előidézni. De megéri rá várni... A zenével egyetemben felkerül hamarosan!

A felfedezéshez kisebb researchet kell még végezni, de azt majd csak otthonról tudom, így most az update-be egyelőre csak a második Q3-as videó kerül bele, amit érdemes megnézni, meg a kommenteket is. Már-már azon gondolkodom, hogy ezt az esetet is bele kéne vennem a szakdolgozatomba, mint olyan emberekre való példát, akik nem képesek felfogni, hogy az internet szabad és bárki kifejezheti a véleményét bármiről...
További fejlemények hamarosan!

Itt is vagyok megint: Aurora második felfedezése pediglen a következő. József Attilából márkanév lett! Az oldal bal oldalán a "márka" kiírásnál kell nézni a lehetőségeket. Hát nem semmi, hogy ennyi évvel a halála után a híres költő végre be tudott törni a számítástechnikai alkatrészek piacára... Máris felrémlett bennem egy képzeletbeli párbeszéd:

- Neked milyen íród van? NEC? Pioneer?
- József Attila.
- Aha... És gyorsan ír?
- 16x-osan megír egy versesDVD-t...

Hát igen. Most pedig új post következik, tessék fentebbre tekinteni, mert már 13-a van és tegnap volt a meccs, amin...