Nyugi, én nem fogok nektek terroristás, összeesküvéses, valamit lerombolós dolgokról írni, főleg nem ma. Elvégre sokan élnek ebből a mai napig, most rontsam el az üzletüket? (Na jó, aki mégis szeretne egy ilyet mára, annak íme egy link.)

Hanem az Operációkutatás 1 tárgy... Na, az nagyon súlyos. Tegnap már előadás alatt kezdett villogni a helyzetjelző, a ma reggeli gyakorlat — amelyen hárman voltak jelen, köztük egy darab WarPriest és egy darab Nfol — után meg teljesen világos, hogy ezt a tárgyat vagy röhögve fogjuk végigcsinálni, vagy meghalunk bele. És mindez a maják miatt van, köszi srácok!

Az órarendem egyébként nagyon klassz, kár, hogy az órák fele még nincsen benne. Ami viszont egyáltalán nem klassz, az az ETR. Jelen pillanatban az interakció kimerül abban, hogy be tudok lépni, végig tudok kattintgatni a tárgyakon, meg ki tudok lépni. Tehát tárgyat felvenni nem, értelmes félév eleji dolgokat végezni nem, megőrülni igen. És mindez nem a maják miatt van, de azért köszi, srácok!

Most asszem megyek digg-re, arra tudnak angolul.

Ha Ön nem tudja követni a bejegyzésbéli gondolatmenetet, ne keseredjen el! Hiszen nem Ön éli át mindezt! És nem is a maják...