Mindig örül az ember, ha valami újat láthat. De jó is néha kitörni a hétköznapok megszokott monotonitásából és találkozni valami egészen új, eleddig elképzelhetetlen dologgal, legyen az akár egy olyan autópimpelő, aki képes volt megállni a sufnituningnak azon a szintjén, ami még hétköznap is nyugodt szívvel vállalható; vagy legyen az egy meghökkentő hibaüzenet:

pix/dllerror.jpg

És most következzen valami egészen más. Amióta kitudódott, hogy nagyban készül a Monty Python Repülő Cirkusza című sorozat újrakiadása, méghozzá opcionális magyar szinkronnal, sorra születtek a cikkek a projektről. Nyilván a munkában résztvevők előre sejtették, hogy a riporterek feltesznek nekik a minőséggel kapcsolatos kínos kérdéseket, de a spanyol inkvizícióra még ők sem számítottak.

(Beront három inkvizítor, blabla, tudjátok...)

Hogy én a DVD-csomagot a megjelenése után meg fogom venni, annak az a fő oka, hogy így végre meglesz mind a negyvenöt epizód, a harmincegyedik és harmincharmadik rész ugyanis nincsen meg, ez kapásból egy órányi nirvána mínusz. A felvétel pedig sokkal jobb minőségű.

Hogy én a DVD-csomagot a megjelenése után meg fogom venni, annak két oka van. Így végre meglesz mind a negyvenöt epizód, a harmincegyedik és harmincharmadik rész ugyanis nincsen meg, ez kapásból egy órányi nirvána mínusz, illetve a felvétel sokkal jobb minőségű lesz. Na meg érdekel, hogy mit találnak ki a magyar szinkronban az olyan jelenetekhez, mint a bírósági Most mutasd meg!, vagy a tipikusan angol nyelvtani humorból építkező párbeszédek.

Hogy én a DVD-csomagot a megjelenése után meg fogom venni, annak három oka van. Így végre me...

A blog elnézést kér a folyamatos ismétlődések miatt.

A blog elnézést kér a folyamatos ismétlődések miatt.

Amitől viszont a minap el lettem mosva, mint a levesestál, az a 300 című mozifilm előzetese. Egyszerű ókori harcolós téma, csakhogy köze van hozzá egy bizonyos Frank Millernek (igen, Sin City), ami azért sok mindent elárul a képi világról és a durvaságról. Spárta még sosem volt ennyire látványos. A trailer pedig kegyetlenül össze van rakva mind képileg, mind zeneileg, mind hangulatilag. A másik figyelemreméltó előzetes a Transformers-é, remek baljós hangulatú az egész és feltűnik benne Aaron Pierce is, személyesen!