Sziasztok! Megint eltelt egy teljes hét, mi pedig újra itt vagyunk! Ez itt a Kívánságműsor, én pedig Klipper vagyok, tudjátok, csak a legmenőbb klipek, csak nektek! A toplistán nem történt nagy változás, ez részben annak köszönhető, hogy egyetlen értelmes új klip sem jelent meg, részben pedig annak, hogy Tibi, aki a listát csinálja, elment szabadságra és most valahol jó messze tesz a fejünkre. Hopp, máris itt az első telefonálónk, halló!
- He-hellószevasz, Flipper öcsém, Gyuri vagyok, tudod a turbós Gyuri.
- Így konkrétan nem ugrik be az arcod. Na lökjed, mit szeretnél?
- Múlt héten láttam az Akon, fít és Eminem klipjét, tudod, amiben a Zámbódzsimivel vagánykodnak a klubb előtt, na, azt szeretném kérni és küldeném a havero...
- Azt most nem adjuk le, válassz valami mást.
- De ez a kívánságműsor, nem? Akkor mér nem adod le, k*cs*g?
- Azért, mert nem tudod kimondani rendesen azt, hogy Lamborghini, meg azért, mert herótom van Akontól.
- Ez esetben menj oda anyádh...
- Hoppá, véletlenül szétkapcsolt a vonal. A másik vonalon viszont várakozik valaki, halló!
- Szia! A Belsőségen találtam múltkor egy videóklipet, amiben iraki katonák mennek a terepjáróval és beragadnak a csúcsforgalomba, de megoldják, csak a címére nem emlékszem. Na, ezt le tudod adni?
- Ez jó, megvan. A klip címe egyébként Letollak a g**ibe és az Amerikai Tengerészgyalogság Iraki Gépesített Osztaga nevű banda az előadó, szerintem nagyon jól nyomják. Kinek küldöd a klipet?
- Mindenkinek, aki szereti, meg az összes autósnak, aki azt képzeli, hogy kétezer köbcenti feljogosítja őket bizonyos dolgokra.
- Kösz hogy hívtál, mindjárt indul a klip. Csáó!

Mai programozási tippünk: NULLÁZD KI A TÖMBÖT!