Szeretnék nagyon jóindulatú lenni, ezért mindössze annyit kérek: fedezzétek fel a kép két fele között a hasonlóságot. Nem lesz nehéz. Balra a Cool TV jól ismert logója, jobbra pedig a megújult OTP Bank csodálatos márkajele:

pix/socool.jpg

Tessék mondani, ugyanabban a közértben vásárolnak a tervező urak?

Szerda este elindult a TV2-n a 4400 című sorozat, ami az első epizód alapján egészen érdekesnek tűnik - mondjuk a Rejtélyek városa (Invasion) is ígéretesen kezdődött, aztán jó unalmassá vált a harmadik résztől kezdve. A 4400 leginkább a rejtélyes módon megkerült emberek titokzatos képességeivel foglalkozik majd, meg persze azzal, hogy vajon mi a csoda történhetett velük az eltűnésük óta, miért nem öregedtek egy napot sem és miért éppen ők tűntek el. A sorozat szerdánként látható 22 óra 10 perces kezdettel, de ez az időpont csak egy viszonyítási alap, maradjunk annyiban, hogy a Született feleségek után kezdődik. (Legyünk rugalmasak.)

Csongrádban madárinfluenza, Nógrádban sertéspestis és Győzike-féle megyei lobbitevékenység. Lássuk, mit nem ajánlott még ennünk. Marhát nem, mert szivacsos agyvelő-gyulladás. Szárnyasokat nem, mert madárinfluenza. Halat nem, mert cián- és más vegyianyag-szennyezés. Gyümölcsöt nem, mert túlzott permetezőszer-használat. Zöldséget nem, mert túlzott műtrágya-használat és génkezelés. Gabonaféléket szintén nem. Csokoládét nem, mert kakaós massza. Mi marad? Gyorséttermi menük és fagyasztott sajtos pulykamell. Ezek ugyanis garantáltan jó minőségű hőre lágyuló műanyagból készülnek, ennélfogva esélyünk nincsen arra, hogy a fentebb felsorolt káros anyagok közül bármelyik is a szervezetünkbe jusson. I’m lovin’ it.