Ma valamiért különösen fogékony vagyok a hülyeségre, úgyhogy kaptok néhány érdekes megnyilvánulást a világ minden táján (tehát főleg Amerikában) élő személyektől. Amúgy érdekes dologra figyeltem fel. Ha egy angol anyanyelvű turista külföldre utazik, és ott nem tudnak vele angolul kommunikálni, akkor az ő szemében az az ország tahó. Ha egy nem angol anyanyelvű angol nyelvű területre utazik, és ott nem tudja megértetni magát normálisan, akkor ő a tahó. Érdekes, nem?

Egy egyetemista az egyetem ebédlőjében le szeretett volna ülni egy üres helyre egy pedagógusa mellé, de az így válaszolt:
- Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
- Jó, akkor továbbrepülök! - így a diák. A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad:
- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod?
- Az aranyat.
- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot.
- Mindenki azt, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.
A tanár majd megőrül, és azt írja a dolgozatra: "szamár". A diák anélkül, hogy belenézzen, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
- Elnézést tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet!

Bush elnök nem nyilatkozik Schwarzeneggerrel kapcsolatban. Természetesen azért, mert nem tudja kimondani a nevét. (David Letterman)

Ahogy azt már hallhatták, az USA segít az iraki alkotmány megalkotásában. Miért nem adjuk nekik a miénket? Gondolják csak el: nagyon okos emberek írták, az USA-t több, mint 200 éven át szolgálta, és mi már úgysem használjuk. (Jay Leno)

Valaki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz? Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna: "Hé, a porschés Billel feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű Dave-vel?" (Nick Diapolo)

Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat, amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz. (Jay Leno)

A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.

Az optimista azt hirdeti, hogy a lehetséges világok legjobbikában élünk; a pesszimista tart attól, hogy ez tényleg így van. (James Branch Cabell)

A NASA tudósai befejezték a próbálkozást. Úgy tűnik, a Marsjáró nem akar többé kommunikálni velünk. Percekkel később Bush elnök bejelentette, ez azt bizonyítja, hogy a Mars nem működik együtt a kutatásban és ez háborút jelent. (Bill Maher)

Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki. (Sam Levenson)