Amint röviden rá fogunk mutatni, a "kiválasztások tologatása lefelé a fában" transzformáció már nem teljesen általános, de a "kiválasztások tologatása" elv a lekérdezésoptimalizálóknak még mindig egy jelentős eszköze.

Nagyon jól vagyok, köszönöm a kérdést. Igaz, idén még egy jót nem sikerült aludnom - minőségileg legalábbis semmiképpen. Emellett az általános közérzetem alulmúlhatatlan, a végén még rászokok a tévés telefonos játékokra, amikben egyértelmű, hogy a másfél órás adásidő utolsó percéig senki nem fog helyes megfejtést mondani, ugyanis nincsen helyes megfejtés, mert mindegyik megfejtés helytelen, csak valamelyikre - igen, a műsoridő végén érkezőre - azt mondják, hogy a kedves telefonáló micsoda géniusz hogy kitalálta azt a szót, amire ők ott bent, a pénzhalmok mögött nemgondoltak. Nem is értem azokat, akik a műsor vége előtt telefonálnak, tök gáz. Kiszel Tünde pedig elkészítette első videoklipjét, amelyben nemcsak megjelenik: énekel is! Pusztán a hír elegendő volt ahhoz, hogy négyzetkilométernyi területek váljanak lakatlanná az országban, az illetékes minisztérium pedig katasztrófa sújtotta területté nyilvánította a magyar médiát. (Megjegyzés: elkésett vele.)

Remek kis adatbázis írásbeli vizsgán vagyok túl, melyben kombináltam az ementáli sajthoz hasonló folytonossági hiányokkal rendelkező lexikális tudásomat a talján precizitású feladatmegoldásokkal. Ami azért elég elszomorító, tekintve, hogy 2007-ben még semmi mást nem tanultam ezen kívül. De jó lesz ebből is szóbelizni... És akkor ott van még jövő csütörtökön a fejgeom, ami megint a szívem csücske.

Jó lenne megtudni, hogy melyik programnak a része az XPCom:EventReceiver nevű valami, akkor ugyanis lenne végre elképzelésem, hogy mi a frászért nem tud belőle a Windows rendben kilépni és miért borul meg az egész bbLean és miért tart másfél percig egy egyszerű shutdown, amikor saját kezűleg állítok le minden futó programot. Este kilencig kellene megoldás, utána ugyanis nagyon oda kell majd figyelnem, mert Locke bácsi meg fogja látni A JELET a falon. Történelmi pillanat lesz.