El sem tudjátok képzelni, milyen nehéz ide valami figyelemfelkeltőt kitalálni. Nem baj, nemsokára úgysem lesz rá szükség...

Köszönöm a Volánnak, hogy mindössze havi háromezer forintért biztosítja az akciódús, egész testet átmozgató reggeleket. Ma majdnem elkéstem fejgeom vizsgáról miattuk, hogy áldaná meg őket Arnold testv. (al. 1905) és a Fennvaló gazdagon. A napról amúgy nagyjából ennyi pozitívumot tudok írni, a többi ugyanis szánalomhegy és vérgyász.

Komoly kérdés következik: mit gondolna Ön, ha pár napon belül azzal szembesülne, hogy a Napi okosságok helyén egy informatív üzenetke jelenne meg és azt közölné Önnel, hogy egy jobb jövő reményében a Napi okosságok más címre költözött? A lehetséges válaszok:
a) Nem értem a kérdést.
b) Most akkor nem lesz blog se?
c) Oszt' mé?
d) Nem akarok többé Proxy Errort látni!
e) Most írhatom át a búkmarkot bazz...
f) Inkább egy kettős integrálást kérek.

Az Ultrawebről mindenképpen elköltözök. Ennek olyan okai vannak, mint a megbízhatatlanság, a megtelő tárhely és ShadoW is ezt javasolta múltkor :). Megdönthetetlen érvrendszer, mindenki meglássa. A héten elkezdem kipróbálni a házilag megokosított WordPress blogmotort az nfol.extra.hu címen és ha beválik, akkor valószínűleg még ebben a pénzügyi évben át is cuccolok oda. Természetesen a jelenlegi címet is megtartom még egy ideig, csak itt nem lesz semmi.

Akkor pár szót a WordPressről. Azzal, hogy elkezdem használni, nektek jobb lesz, nekem meg kicsit rosszabb. Nektek jobb, mert lesz kommentelés, kereső, címkék, normális archívum, automatikusan generált RSS meg minden, ami a kulturált olvasgatáshoz kell. Nekem viszont nem lesz ugyanolyan jó, mint most, mert bár sikerült a beépített szerkesztőfelületet visszabutítani, mégsem lesz ugyanolyan blogot írnom, mint eddig volt; mivel a sablonok szerkezete így sokadik ránézésre sem követ semmilyen logikai fonalat, belenyúlni csak módjával tudok, tehát a használhatatlannál használhatatlanabb dizájnjaimat sem kell félnetek a jövőben. Persze ha nektek ez kell, akkor tessék leszavazni a WordPresst, én meg szerkesztek valami praktikus hajtóművet PHP-ban, csak bírjátok kivárni (hé, akár egy éven belül készen is lehetek vele!).