Az ISzK földszintjén láttunk egy plakátot, "Tudsz ennél jobbat?" címmel, és mellé van rajzolva egy mikulás. Ez egy konteszt, az a lényege, hogy készíts egy mikulást bármiből, mutasd be a közönségnek és ők majd eldöntik, hogy tudtál-e jobbat. Arra gondoltam, hogy ezen kellene indulni, garantáltan újszerű ötlettel tudok ugyanis előállni. Én nem bármiből készítenék mikulást, hanem mikulásból. Ilyen matrjoska-szerűen lenne megoldva: nagy mikulás puttonyában kisebb mikulás, kisebb mikulás puttonyában még kisebb mikulás. A legkisebbik puttonyában meg nincsen már semmi, csak egy papírcetli és az van ráírva, hogy az ajándék idén Brüsszelbe konvergált. Tuti nyerő pályamunka! Csak még azt kellene kitalálnom, hogy min fog csúszni a szánkója plusz tíz fokban.

Tök jó dolog, hogy elkezdek valamit csinálni, jól kitalálom, hogy mit, hogy, merre, aztán mikor majdnem elégedett vagyok vele, akkor újabb dolog jut eszembe, ami miatt az eddigieket valószínűleg tovább tartana átalakítani, mint az egészet újrakezdeni nulláról, de természetesen csakazértis megcsinálom így vagy úgy és akkor majdnem megint elégedett vagyok egészen addig, amíg megint eszembe nem jut valami... Mindenesetre jól elvagyok ilyenkor, öröm rámnézni.

A lakótársam meg azt akarta nekem megmagyarázni, hogy a sereghajtó az, aki legelöl halad. És nem lehetett neki megmagyarázni, hogy nem így van. Hiába mondtam, hogy ha ő menne elöl, akkor nem sereghajtónak hívnák, hanem sereghúzónak, vagy sereghívogatónak... Á, ide lőjetek! (Mutogat.) Vajon Roger Moore zsebében hányszor nyílt ki a bozótvágó kés azért, mert nem jól ejtik ki a nevét?