A tegnap esti Barcelona - Chelsea BL-meccs legjobb riporteri mondata:

"Victor Valdez (a Barcelona kapusa - a szerk.) és a tej között az a különbség, hogy a tejnél baj van, ha kifut..."

Egyébként ezen mérkőzés előtt az egyik félig-meddig fogható csatornán - igazság szerint még nem derült ki, hogy melyik is pontosan - egy hétvégi magyar mérkőzést mutattak felvételről. Azt tudom mondani, hogy a két meccs közül akkor is el lehetne dönteni, hogy melyik melyik, ha kép nélkül és a játékosok neveit kisípolva hallgatnánk a közvetítést. A BL-meccsen ugyanis olyanokat mond a riporter, hogy "szép átadás", "pontos passz", a magyaron meg olyat, hogy "jó volt az elképzelés". Azaz egy magyar játékosnál azt is meg kell süvegelni, ha fejben kitalál valami jót, megvalósítani meg nem tudja.

Ma egyébként végig Debrecenben üldögéltem a lakásban, néha kibámultam az ablakon, néha meg nem ("I wouldn’t have guessed" - mondaná S@ti...). Amikor nem, akkor vagy a deskmodding aloldalt készítettem, vagy a GTR-ben nyomtam egy gyors versenyt Doningtonban - megjegyzés: ott is esett -, vagy azon vacilláltam, hogy a Dark Messiah of Might & Magic demóját mikor volna célszerű ismét megpróbálni. Múlt pénteken ugyanis sor került az első indításra, de kemény öt perc kínlódás után abba is lett fejezve az egész. Az ok: a játékban választható legalacsonyabb képernyőfelbontás 1024*768. Radeon 9600, 512 MB RAM, köszöntem a lehetőséget. Még a menü is akadozott.

Találtam viszont még tegnap egy igen érdekes weboldalt, ahonnan egy igen érdekes programot lehet letölteni, hót komolyan. Ebből tisztán látszik, hogy a Microsoft komolyan gondolja a böngészőháborút és a végleges IE7 kiadása után sem megy minden alkalmazott nyaralni. Erre tessék: msfirefox.com :)

Szerk: ha nem jön be az oldal, a tartalma itt is megtekinthető.