Sok örömet és sok csalódást éltek már meg a Kémia épület márványburkolatú oszlopai, tegnap este valószínűleg sokkal gyarapodott a szumma, merthogy Valség zéhá volt. A Valség zéhá szép. Szép, pontosan annyira, mint bármely képzőművészeti alkotás, amelyet nem értek. Jó, persze, könnyű úgy zéhát írni, hogyha tudom az egész anyagot, semmi kihívás nincsen benne...

Most viszont azt kell mondanom, hogy a nap süssön rátok melegen, különben is vidám dolgok következnek mindjárt. Elsőként itt találtatik a múltkori döglött tehenes bizonyítás, amelyet én magam szerkesztettem ki egy rádiófelvételből Audacity-vel csak most, csak nektek, csak itt, csak tőlem. Meghallgatja, vidámodást elkezd és nem panaszkodik a recsegő felvétel miatt.

Dolák-Saly Róbert - Döglött tehén.mp3 (mp3 formátum, 3,7MB, 4:02)

És továbbra is a nap süssön rátok, mégha a következő dolog a szánkózásról szól is. A deviantART-on kaptam egy levelet, amiben a szerkesztő ajánlja figyelmünkbe ezt a kis produktumot, ami egy Flash-ben írt ööö... játék? Végülis semmi célja nincsen. De akkor miért szórakozok vele fél órája? Ehh... Szóval: Line Rider forevör!