Ma reggel nem voltak elhelyezkedési nehézségeink a FőépületTM III. számú előadójában, úgy látszik, a tantárgyfelvétel lázas napjai végeztével a hallgatókban máris alábbhagy az előadásra-járási hajlam. Bennem persze nem, hiszen én jófiú vagyok, mióta ide járok, összesen vagy nyolc előadásról hiányoztam, ami azért nincs összhangban a vizsgákon elért eredményeimmel... A Valószínűségszámítás és statisztika előadás egyébként számomra meglepetéssel szolgált ma, ugyanis majdnem értettem is, amiről szó volt, de azért vigyáztam, nehogy teljesen megértsem, mert az olyan lenne, mintha cheatelnék. Azt még el kell mondanom, hogy titkos szavazáson megválasztottam az előadó urat miniszterelnöknek, mert előállt azzal a javaslattal, hogy a 180 hallgató szóbeli vizsgáztatása helyett inkább irat velünk jegymegajánló dolgozatot és csak az megy szóban, aki bukta vagy elégedetlen. Ilyen konstruktív ötletek, és még fél kilenc sincsen!

Fejezetek a geometriából előadáson azért beállt az agyhalál rendesen. Bácsó tanár úrnak megvan az a jó szokása, hogy néha elkezd mesélni, a mesékkel kapcsolatban meg nekem van egy fantasztikus pavlovi reflexem, tudniillik elkezdek álmodosni tőlük. Ez nem valami jó dolog, ugyanis ettől kezdve egész nap alig élek, a délutáni Nyelvek és automaták előadás második felében a szemeim nyitva tartása sokkal komolyabb energiákat emészt fel, mint hazáig tolni a 24-es buszt, viszont valahogyan mégiscsak sikerül. Hazafelé tartva azon gondolkozok, hogy ez a fene nagy álmosság köthető-e valahogyan ahhoz a jelenséghez, hogy a torkom átváltozott csiszolópapírrá és hogy sokszor tüsszögök nagyokat. Mondjuk én vagyok a hülye, hogy pólóban jövök-megyek.

Elolvastam SztupY blogjában az új írásokat, és mivel meg lettem szólítva, kénytelen vagyok megjegyezni, hogy nem kell aggódnia SztupY-nak, ha nem mindig ért engem, mert néha én magam sem értem magamat, ami talán picivel nagyobb probléma. Nomeg gratulálok a népközt köztársasági ösztöndíjhoz is jól. :)

Most pedig abbafejezem ezt itt és elindítok valami Tiesto-mixet, méghozzá a zseniálisan puritán foobar2000-rel, amire újabban átszoktam a Winampról, csupán mert empirikus kalandra vágytam. A foobar2000 pedig jó, nem annyira, mint egy idea, de majdnem annyira.