Ma ilyen gyűjtött dolgokat kaptok, mert nincsen agyam az íráshoz per pillanat, úgyhogy kezdésként talán kezdjük is el, méghozzá az elején, elvégre ha a végén kezdenénk, akkor idejekorán lövődne le ama nagy poén, aminek csak a legvégén szabad lelövődnie, szóval kezdjük az elején, különben is ez a helyes eljárás ilyen bonyolult esetekben, mármint amikor nem lehet tudni, hogy ami éppen van, vagy éppen mindjárt lesz, az meddig fog tartani, és addig is milyen lesz. Natehát:

Első két képünk jól példázza, mennyire érdemes odafigyelni a filmcímek helyesírására.

Bobstar.jpg

HAL-Capone.jpg

Íme rögtön egy quote a bash.org-ról, ami nemkicsit pájtonos:


CianMTF: So... i was like on this site
CianMTF: "unprecedented computer recovery techniques!"
ShateredLifetime: "We use different hammers to find out which one makes it work"

A következő képen azt láthatjuk, hogy a Szóljatok a köpcösnek! angol eredetije tökéletesen alkalmazható a Zsákos Frodó kalandjait feldolgozó filmtrilógiára is.

Jamny4.jpg

Most következő idézetünkből kiderül, hogy nem csak a CD-meghajtó tálcáját lehet rendeltetésének nem megfelelően használni.


L0ne_W0lf: I saw a lady at work today putting a credit card into her floppy drive and pulling it out very quickly. I inquired as to what she was doing and she said she was shopping on the Internet, and they asked for a credit card number, so she was using the ATM "thingy."

A mai felhozatal megkoronázásaként kérem tekintsék meg a világmindenség valószínűleg legkevésbé várt hanglemezét.

King-Gonad.jpg

Köszönöm a figyelmet. Kérem állítsák üléseiket függőleges helyzetbe és kapcsolják be biztonsági öveiket, megkezdjük az emelkedést. (Ha nem tűnt volna fel, a képek a Something Awful oldaláról származnak, és mindenképpen meg kell jegyeznem az oldallal kapcsolatban, hogy "B*zmeg, ezek hülyék!")