Az igen zsenge magyar válogatott tovább rontotta az imázsát a szememben, tették mindezt azzal, hogy egyes játékosok nyilatkoztak a mérkőzésről. Uraim, egy illúziót romboltak le: ha nem szólalnak meg, simán elhittem volna, hogy a szombati meccsen csak bétás szoftverű robotklónok szerepeltek a piros mezbe bújva.

Van viszont megoldás az eredménytelenségre. A Bumerángban például több is felmerült. A legelső az, hogy az egész válogatott szintű futballt el kell törölni - a többi maradhat, mert kellenek a szurkolói tömegverekedések a Híradóba -, és ha válogatott meccsre kerül sor, egyszerűen ki kell bérelni a német válogatottat, rájuk adni a magyar mezt és leverni velük a világot. Csak arra kell vigyázni, hogy a németek ellen ne álljunk ki.

A második megoldás az, hogy a foci nem megy, a vízilabda igen, következésképpen a vízilabdásokat kellene kivezényelni a fűre, mert náluk van egy jó csapat, van egy jó edző, és akármit csinálnak, ennél rosszabb úgysem lesz. Egyetlen probléma, hogy nincsenek hozzászokva a játék közbeni futáshoz, de ezt sikeresen orvosolhatjuk, ha a vízilabdameccseken folyamatosan leengedjük a vizet a medencéből.

Mindez remekül megtámogatható némi vakondhadviseléssel, például meccsek előtt fel kell hívni az ellenfél szövetségét és megkérni őket, hogy bár nekünk nem kell az eredmény, azért mégse üssenek ki minket nagyon. Vagy legalább ne annyira, mint gyanútlan nézőt a Prison Break... "Elmondom mégegyszer és lassan, mert közöttünk evolúciós szakadék tátong..."

De nem kell aggódni, mert a selejtezők első mérkőzése után kijelenthető: matematikai esélyünk még maradt. :