Amint látható, az elvilegekből gyakorlatilagok lettek, szóval van driver, csipog a modem vidáman, én meg szívok az MSN-nel, mert belépéskor azt akarja velem elhitetni, hogy az MSN-címem megszakadt. Hogy ez alatt mit ért, nem tudom, úgyhogy amíg rá nem jövök a megoldásra, marad a Meebo a csevegésre, kár hogy az meg pár percenként kidob egy szép kis network interrupt feliratot, aminek szívből örülök.

A debreceni kiruccanásról nem fecsegnék sokat, úgyis tudjátok, hogy kedvelem a TDI-vel nyomulós vezetőket, pedig belőlük keveset láttam, annál több volt viszont a kisautóval nyomulós, amely fajta talán olyan százötven krízisponttal rosszabb az előző csoporttól. Biciklikerék szélességű, 13 colos abroncsokon gurulnak annyival, amennyit az egykettes erőforrás ki tud magából préselni, és bíznak abban, hogy kicsiny autójukat meglátván a többi közlekedő megszánja őket és beengedik a másik sávba meg ilyenek, autóúton meg ugyanígy cikáznak, és ha két kilométer per órával gyorsabbak nálad, akkor biztos, hogy az első kétszáz méteres forgalommentes részen megpróbálnak leelőzni. Ha sikerül, integetnek, ha nem sikerül, akkor is integetnek.

Még annyit, hogy Nyíregyházáról kifelé úgy átalakították a négyes főutat, hogy aki egy héttel előtte járt arra, az sem tudja hirtelen, hol van. Én három hete jártam arra utoljára :). A lakásba is benéztem, éppen úgy volt, ahogyan otthagytam legutóbb; hát igen, mintha nem csak én laknék ott pedig...

Újabb remek magyar szereplés a Bajnokok Ligája előselejtezőjén: a méltán híres Rabotnicki Skopje nevezetű macedón csapat a debreceni 1-1 után ezúttal otthon győzte le a kétszeres magyar bajnok Debrecen-TEVA csapatát 4-1 arányban. Az első gólt a Debrecen lőtte, később két játékost is kiállítottak tőlük. A vezetőedző szerint jó volt a taktika, a gól után lassítani akarták a játékot, csak ezt az ellenfél nem vette észre és véletlenül megszórta a kaput gólokkal. Most mit lehet erre mondani? Van ilyen :|. Vigaszként szolgálhat, hogy Baumgartner Zsolt, hazánk aranylábú versenyzője a Forma-1 pilóták csapatában mesterhármast ért el a hazai All-Star válogatott ellen, amelyben többek között Hajós András is pályára lépett.