Péntek van, nyolcig aludtam, odakint meg rohadt hideg egész nap. Három hónap után újra levágattam a hajamat, nem kicsit volt furcsa hazafelé jövet, ahogy a levegő körbesiklott a fejemen. Otthon benyomtam a San Andreast a konzolba, aztán este lett. Valószínűleg még tegnap sikerült megfáznom, az orrfolyás meg fejfájás mellett nem sok kedvem volt akármit is csinálni. Még a fórumokra sem néztem fel, amire ritkán van példa.

Bezzeg pihenni azt ilyenkor nem tudok, csak feküdtem a sötétben és gondolkoztam. Például arról, hogy záros határidőn belül adni kell a gépnek egy teljes rendszertelepítést, mert mióta rátettem az XP mellé a SuSE Linux 9.1-et, azóta van két felesleges partícióm, amiket nem akarok megbolygatni, mert akkor egyik rendszer sem fog menni.

Hamarosan átalakítom az RTC szekciót, külön lesznek bontva a GTA-részek és a Driv3r, valamint főleg a San Andreashoz lesznek különféle izgalmas dolgok, mint végigjátszás, leírások, és CJ naplója. Az utóbbi is tekinthető végigjátszásnak, csak nehezebben lesznek kivehetőek a küldetések.