Most, 18:10 perckor vettem észre dizájno... kalkulus tanulás közben, hogy a tegnapi bejegyzés teljesen felborította a Julianus-naptárat, hiszen szerdán volt vasárnap, így ezt most kijavítottam hirtelen felindulásból, nehogy veszélybe kerüljön azok élete, akik a napok múlásáról kizárólag ezen blog olvasása következtében értesülnek. Magyarázkodni már remekül tudok.

Továbbá szeretném közhírré tenni, hogy a PATH-ba sikeresen felvettem a problémás bejegyzéseket, és némi nethuszárkodás árán felkutattam egy részletekbe menő leírást arról, hogyan kell, illetve érdemes XP Home-ra PHP-t és Apache webszervert telepíteni. Így aztán a meg nem értett dolgokat tartalmazó listámról ezeket kihúzhattam. Maradt még... nos, megszámlálhatóan végtelen.

Az ISzK-ban egyébként különösen nagy aktivitást mutattak azok, akiket megfelelően magas fokú kvalifikáltság esetén egyszerűen wannabe-knek neveznék, de mivel köztudomásúlag s*gghülye vagyok az emberi társadalom megértéséhez, így nem nevezem őket wannabe-knek, legyenek szimplán csak hangoskodó, másokat zavaró marhaállatok. Sajnálom, nem tudom másképpen jellemezni, hogyha valaki lelkesen teleordítja az ISzK-t telefonálás közben, mert "képzeld, nem tudok belépni az ájvjúra (gyk. iWiW)...persze hogy jó a jelszó...én nem változtattam meg azóta...igen...nem...nem is az volt a jelszó...akkor mi a jelszó...beírom...hogy írom a kukacot...hihi, mostmár megy". Igen, ő jeles képviselője a hihi-kasztnak, és ma nem volt egyedül. Nem tudom, hogy ők jobbak-e, vagy az olyan gótok, akiknek Dir en grey szól a lejátszójukból. Hé, nem is tudom, mi az a Dir en grey...

Legalább ma szép idő volt. Elvileg készítettem egy fotót az ISzK-ban az Élettan épületről és a fölötte vonuló felhőcskékről, és gyakorlatilag is, de pont a lényeg nem látszik rajta. Azért itt van:

Most megyek és vezetek pár kört LFS-ben - képzeld Depir, már képes vagyok uralni az RA-t! -, aztán átkocogok befizetni az albérlet díját, aztán... nem tudom, mi lesz.