Március tizenötödikén valami olyasmit írtam, hogy a tévék megvettek minden családbarát - állatos - tanulságos témájú - vicces helyzetes - satöbbi filmet, ami a világon létezik. Nos, tévedtem. Maradt nekik húsvétra is...

Őszintén szólva én már tavaly sem voltam locsolni húsvétkor. Nem mintha korábban annyira rajongtam volna ezért az egészért, de tavaly óta már nem kell különösebben tiltakoznom ellene, úgyhogy remekül eltöltöttem a nap felét otthon. Délután úgyis menni kellett vissza Debrecenbe, ennyit a húsvétról. Viszont az RTL Klubnál biztosan olvassák SztupY blogját, mert tényleg megoldják ezt a választásokkal kapcsolatos SMS-küldözgetést. Mostantól lehet küldeni nem emelt díjas üzenetet mindenféle kérdésekkel, amikre majd a szagértők válaszolnak, miközben nagy igyekezettel, tudásuk javát alkalmazva kiokoskodják, hogy a néhány oszlop közül melyik a magasabb.

A nagy ünnepi hangulatban természetesen mégannyira nem sikerült javítanom a programokon, mint eddig, úgyhogy bizton kijelenthetem: ez a feladatsor számomra erősen bukásgyanús. És a hat feladatból legalább négyet meg lehet oldani, csak nem kellene hozzá másfél hét, ami alatt a világon semmi nem jön össze, amibe belekezdek.