Igen, kreatív, mert még csütörtök is van. Reggel elmentünk edzeni a lakótársammal, sok mindenre nem volt jó ugyan, de legalább fél óráig úgy éreztem, hogy eltűnik belőlem valamennyi feszültség, hogy átadja helyét másfajta feszültségeknek. Mindegy, így is, úgy is nehéz.

Még korábban megígértem a lakótársamnak, hogy a szakdolgozatához megrajzolom a grafikonokat, amikor megvannak az adatok. Nos, meglettek az adatok, én meg nekiláttam és mintegy tíz perc alatt elkészítettem a grafikonok template-jét, amibe csak az adatokat kell belerakni és mehet is a dokumentumba befelé jól. Természetesen eszméletlenül dizájnosak lettek az ábrák, mindegyik áll két vonalból, négy oszlopból meg a négy oszlop árnyékából, szóval teljességgel professzionális az egész. Fel is akartam venni a szerény sikerdíjamat a munkámért, de mennem kellett órára...

Algoritmuselmélet gyakorlat az első, csoporttársaim java hozzám hasonló véleménnyel volt a zéháról, szóval a lincshangulat uralta az órát. Nem baj, fél óra alatt ki lett magyarázva minden, ahogy azt szokás... Kalkulus gyakorlaton meg kiosztották a zéhákat, aztán pedig belekezdtünk a differenciálegyenletek misztikus témakörébe, amelyről már most bizton állíthatom, hogy imádom. Mi mást is mondhatnék egy olyan dologra, aminek majdnem a hatvan százalékát értettem...?