No, a plugin működni látszik, fagyás és egyéb kellemetlenségek nem tapasztalhatóak immáron jó ideje, ami mindenképpen örömteli számomra. A déli Programozás 1 előadás előtt emlékeim szerint a The Moviesban menedzseltem a kis stúdiómat, a remek téma és a megfelelő, kellő tudású szereplők kiválogatása után elkészített első filmemmel sikerült megpingelni a stúdiók ranglistáján az utolsó helyet. Ez azért már valami.

Programozás 1 előadáson az adattípusokról volt bőven szó, előre készültem erre, úgyhogy vittem magammal az angol fordítanivalót is, elővenni persze nem volt kedvem, az egyszerű buta nézés tökéletesen megfelelt nekem ott, akkor. Nálam sokkal kreatívabb volt az előttünk ülő polgártárs, aki nemcsak Sudokut játszott, de még sodort egy cigarettát is a nagy izgalmak közepette. Óra után az ISzK-ban tobzódtunk WarPriesttel két szomszédos gépnél, amelyek nem helyezték úgy szintre a felhasználói élményt, mint olyat: az övé lassú volt, az enyém meg suta. TeX 2-n meg matematikai formulák szedését vettük, hát, volt már ennél izgalmasabb téma is ezen az órán...

Ezekből tökéletesen tévesen az jön le a kedves olvasó számára, hogy a mai nap teljességgel eseménytelen, blogba nem illő, értéktelen szemét volt. Téves. Az igazi akció csak este fél tizenegykor kezdődött, egyfajta logikus következményeként a délelőtti és délutáni nagy semminek. Nem kell megijedni, a tizennyolcas karika elmarad, ott van helyette az R-es karika, amiről most talán lerántanám a leplet mindenki előtt; aki meg eddig is tudta, hogy mit jelent az R, az is örüljön. Szóval: Rated R for Retarded. Ennyi, nem több.

Tehát 22:40-et mutat az óra, amikor Nfol leül kicsiny erőműve elé, hogy mutasson valamit talajon a programozás beadandó feladatok kapcsán. Tudni kell, hogy Nfol egész múlt héten gondolkozott a feladatok lehetséges megoldásain, viszont megírásukra nem kerített sort. Eddig. Most viszont leült a monitor elé komoly arccal, és nekilátott. Nem bonyolult programok, főleg ennyi rágcsálás után. Éjfélre három program lett készen az ötből, mára talán elég is belőle(m).