A vallást, mint életérzést a kelleténél komolyabban vevő kedves olvasókat megkérem, fáradjanak másik kasszához, itt ugyanis most - csak mi, csak itt, csak most, csak önöknek, csak ennyiért, csak addig és főleg csakugyan -vallásalapítás ténye forog fenn. Hitünk az alábbiakat veszi alaptanának, amelyet mindenkinek ajándékként, könyvalakban adunk át, fizetni ismét a kasszánál lehet.

Eljött vala az Úrnak (egy másik Úrnak) a kétezer-ötödik esztendeje, annak is november hónapjában a tizennyolcadik nap. Szerencsés véletlen okán ez a nap péntekre esett, és e napon olyan események történtek, amelyek örökre megváltoztatták a világot. Szellemi vezérünk, a nagy és jóságos Kockaépítő Dominus e napon hallatott magáról, egy egész világ szeme láttára tett csodát. Ő az, kinek neve hallatán szétnyílnak a dominók. Ő az, kinek lehelete tovalendíti az elakadó sort. Ő az, aki egyetlen ujjmozdításával stadionokat fordít meg horizontálisan, és valójában ő az, aki miatt fentről lefelé esnek a dominók: Newtonnak is ő segített anno. És nem utolsó sorban ő az, aki puszta jelenlétével teljesen összezavarja sokat látott műsorvezetők kommunikációs próbálkozásait. Egyedül az Ő segítségével lehet képes bárki hangtalanul eldőlő dominósort építeni, hiszen Ő parancsolja meg a dominóknak, hogy maradjanak csendben eldőléskor.

Kövesd hát te is az Utat, mely dominókkal van kirakva. Karácsony és szilveszter ünnepe között a mákos bejglit úgy tedd a tálcára, hogy az egymás mellett lévő szeletek szélein ugyanannyi szem mák legyen. Ha borsófőzelék van ebédre, egy kanálba csak annyi borsószem kerüljön, amennyi egy dominón legfeljebb előfordul. Vallásunkban nincsen helye semmilyen előítéletnek más vallásokkal szemben, de ez ne akadályozzon meg egy zebracsíkos homlikkal házaló házaló elpáholásában. Gondolj bele, mennyit kellett szerencsétlen zebrának szenvednie, míg bögre lett belőle!

Sajnos szomorú hírrel kell folytatnom. A tegnapi napon elhunyt a 2001-es év rali világbajnoka, Richard Burns. Az angol pilótánál nem sokkal világbajnoki címe megszerzését követően agytumort diagnosztizáltak, miután egy versenyről hazafelé tartva, vezetés közben elájult az autópályán, és csak a vele utazó Markko Märtin gyors közbelépésének köszönhető, hogy nem szenvedtek balesetet. Ezt követően Burns folyamatosan kezelésekre járt, elsőszámú célja az életben maradás volt. Amennyire erejéből tellett, segített a Warthog csapatának elkészíteni a Richard Burns Rally című szimulátort, amely talán a legvalósághűbb játék a műfajában. A hírek szerint állapota javulni kezdett, ám tegnap, a világbajnoki cím megszerzésének negyedik évfordulóján (a vb-címét 2001. november 25-én szerezte meg a Subaru csapatával) elhunyt. Nyugodjék békében!

217. Ayu - Depend on you (4:11) [Club sounds vol. 30]