Este hat óra van, meg kellene írni a mai jegyzetemet is végre. Szóval hazatértem Debrecenbe, a vonaton alig voltak, cserébe a fűtés csontig csavarva, és a nap is szembesütött végig.

Még kicsit a tegnap hatása alatt állok, de lehet, hogy ez a Gyurcsok József nevű tévédoki művelt velem valamit. Véletlenül kapcsoltam oda reggel, aztán megnéztem, hogy mi a fenét művel... Néha egészen megrémültem, sőt komolyan féltem attól, hogy amikor lehúnyja a szemét, akkor el is alszik, és kiborul a székéből... IMHO az se normális, aki betelefonál neki... Habár, elképzelhető, hogy felhívom egyszer, és elmondom neki a próblémámat. A "Mi a problémája?" kérdésre szépen elmesélném neki, hogy mennyi fájdalmat okoznak nekem a politikusok, és megkérdezném, hogy mit javasol megoldásként...

Ja, holnap jön valami ember nagy zsákkal és hatalmas bakanccsal, és aki elfelejt neki köszönni, annak a hátán fog végiggyalogolni, de lehet, hogy a szánkóval is rátolat a nyakára az illetőnek. We’re gettin’ closer to San Andreas :).