Reggel a buszra várva nagy felfedezést tettem. Igazából a világ nem lesz tőle jobb vagy szebb, én viszont magamban komoly sikernek könyveltem el a dolgot. Miről is van szó? Hát arról, hogy hideg van, ami persze november elején egy megszokott meteorológiai jelenség. Jó, de miért van hideg? Mert hideg levegő áramlik be a Kárpát-medencébe? Fenét! Azért van hideg, mert majdnem mindenki ezeket az alpesi frissességet adó rágógumikat nyammogja az arcában. Winterfresh így, Airwaves Cool Ice úgy. Rágnak, közben a szájukon és az orrukon át kiáramlik a légtérbe a friss, üde - és hideg - lehelet, ettől pedig lehűl a levegő.

Az előző bekezdéssel valószínűleg végképp kivágtam magam alól a fát mindenki szemében. Ha valaki mégis megmaradt volna, mert mittudomén, úgy gondolja, hogy a jóhiszemű baromság nem elítélendő, annak elmesélem, hogy baromi nehéz úgy elaludni, ha éppen agymenése van az embernek. Namost, nekem este ez volt. Valami túl későn jutott eszembe, és úgy gondoltam, hogy majd ma szépen végiggondolom, de addig hagyjon békén a hippocampusom (vízilóegyetem(em)?), hát nem így lett. Végülis nézhetem úgy, hogy spóroltam magamnak három óra gondolkodást, viszont kidobtam három, alvásra fordítható órát, ami a reggeli gyakorlaton abban nyilvánult meg talán, hogy egy egyszerű a=x=4, 10x-20=? egyenlet fölött két percet gondolkoztam azon, hogy ez tényleg csak ennyi, vagy én nem látom a csavart. Szóval na...

Egyébként meg S@tit meg fogom nyúzni, amiért nem szólt előre, hogy ez a Crimsonland ilyen addiktív cucc lesz. Amikor leszedtem, megnéztem a screenshotokat, azok alapján egy ötperces shareware játékocskának tűnt, amit nyilván fél óra alatt le is törlök a fenébe. Hát k*rvára nem ilyen... Tökéletes GTA2 fíling, adrenalin, koncentráció, perkek és lángszóró, Alien dens meg 8-legged terror. Kár hogy shareware és időkorlátos... Miután túltettem magamat azon, hogy az egy órás játékidő végképp lejárt, átkapcsoltam a GT Legends demójára, mondom megyek egy gyors versenyt levezetésképpen. Namost, három és fél órát ültem ott előtte, ezalatt futottam három még most is emlékezetes versenyt és számos kevésbé emlékezeteset, ezekről a Gamer fórum ide vonatkozó topikjában (GTR) majd beszámolok, Depir fog örülni jól.

A vonaton érdekes jelenségre figyeltem fel. Eszerint a csoportban közlekedő utasok értelmi színvonala közel azonos kell legyen. Erre remek példaként szolgált az a négy lány, akik a peronon röhögcsélve jöttek, majd a személykocsi sötét folyosóján elhelyezett sötét színű utazótáskában egymás után mindegyik elesett annak ellenére, hogy az elsőt kivéve mindegyik látta, hogy az előtte haladó elesik.

Nalin & Kane - Open your eyes