Ma nincsen órám. Ennek megfelelően nyolcig aludtam - majdnem azt hittem, hogy van őszi szünet -, a kissé elnyúló ébredés és felkászálódás után pedig nekiláttam valaminek, amiről egyelőre nem szeretnék semmi konkrétumot elárulni, ugyanis jelen pillanatban sem tudom, hogy mi lesz belőle és főleg mikor lesz belőle valami.

Viszont olvasni fogok, az tuti, mert tegnap a még mindig kipróbálatlan Crimsonland mellett leszedtem egy rakás cikket és leírást a Weblaborról, amelyeket a mai napon tanulmányozni kívánok. Emellett talán még sikerült összehoznom pár új hírt a GO-ra is, ahol egyébként valószínűleg újabb ember csatlakozik hozzánk (...), Kr1tya személyében, de ez még valamennyire belső információ, tehát nem tudsz róla, nem hallottál róla, és főleg nem itt hallottál róla, főleg nem tőlem, főleg nem ezt.

Ha valaki netán tudja a megoldást arra, hogy a SciTE nevű szerkesztő vajh’ miért nem akarja elmenteni a megnyitott és módosított .htm állományokat ugyanazon a néven, legyen szíves jelezzen nekem, én ugyanis már az agyamat eldobom miatta.

Leon azt mondta, hogy blogíráshoz különösen jó aláfestésnek a Dream Theater; ez a kijelentés tőle kicsit furcsának tűnt akkor, hirtelen nem találtam benne az élt, talán azért nem, mert nincsen benne. Ez viszont megintcsak furcsának tűnik tőle. De azért:

Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence - Overture.

(később) Ezekből a Weblaboros cikkekből kiderült, hogy a CSS-ben is remek lehetőségek rejlenek, azzal együtt nem kis feladat egy olyan oldalt összehozni, amelyik minden létező böngészővel megtekintve ugyanúgy néz ki. Jut eszembe: a statisztikák alapján az elmúlt három hónapban egyetlen egy olyan ember sem akadt, aki 800*600-nál kisebb felbontásban nézte volna az oldalamat, úgyhogy valamit kezdek majd azzal a jobboldali menüvel is. hogy mit, azt még nem tudom. De most: Crimsonland!