Egy eléggé húzós reggel fél nyolcas ébredés után - ami egyenes következménye a hajnal kettőig gépelt jegyzetnek - benéztem a suliba netezni: a tesiórák követelményét már teljesítettem, úgyhogy belefért az időmbe. Igazából fórumozni akartam kicsit, a letöltögetéshez annyira nem volt kedvem, hozzáteszem, nem mintha annyi letöltenivaló dolgot tudnék éppen most felsorolni. Ami meg érdekelne, az kapásból elérhetetlen. Még egy nyamvadt Underworld - Born slippy dalt sem találtam, az NFSU2 zenéit kicsomagoló programról nem is beszélve.

Kicsit meglepődtem a fórumon is, pontosabban azon, hogy a S@ti által jópár embernek továbbított spamen mennyire kirohantak egyesek. Persze nem szereti az ember azzal kezdeni a levelei olvasását, hogy újabb tíz reklám- és/vagy haszontalan levelet töröljön, de ennyire azért nem kellett volna ledorongolniuk szegényt. Én speciel ugyanezt megkaptam a héten nyolc másik fórumozótól és még pár ismerőstől is, az elmaradhatatlan Viagra-reklám és az "ingyenszállás, csak küldd tovább"-jellegű cuccok mellett.

Később elmentem holnapra megvenni a vonatjegyet, meg a decemberi kombinált bérletet, aztán persze otthon vettem észre, hogy valahol keményen átvágtak, mert a költségvetésben 920 forintos, súlyos, és minden körülmények között elfogadhatatlan hiányt fedeztem fel. De egy óra elteltével hiába megyek vissza a pénztárhoz, hogy "Csókolom, egy órája voltam itt, és voltak szívesek megkárosítani 920 Ft értékben", mert addigra talán az állomást is lebontják.

Egyre izgatottabb vagyok a szombati fórumtalálkozó miatt. Eleve hendikeppel indítok, mivel ez már az ötödik meet lesz, én meg eddig egyikre sem toltam el a képemet, így aztán a többieket sem láttam még sosem. Mindenesetre az eddigiek alapján az őrültségnek közel azonos fokán állunk mindannyian, úgyhogy csak elfogadnak. Remélem :).