Reggel netezhetnékem támadt, úgyhogy bekocogtam az ISzK-ba, hogy élvezzem egy hatalmas egyetemi gépterem minden előnyét:
- amíg még van gépterem,
- amíg még nem kell ezért is fizetni (az ötletet tudjátok, kinek kell köszönni...)

Szomorú lettem kicsit, mert a fórumon azt láttam, hogy a tegnap esti robbantásom még a negyedik helyen tanyázik a friss témák között, ami arra utalt, hogy a fórumnak nem ez az este volt a legforgalmasabb időszaka. Mindegy, kicsit rendszereztem a kedvenc témákat, töröltem azokat, amik jó ideje halottak - volt olyan is, amiben az utolsó üzenet 2003. januári volt... -, meg felvettem a Filmidézeteket, ahová el is helyeztem a hirtelen eszembe jutó Repülő Cirkusz-jelenetek számomra kedves sorait. Persze az aktuális legjobbat kihagytam, pótlás indul:

Kicsit felelősnek érezzük magunkat, amiért ilyen lett a nagyi. Teljesen normális volt, amíg rá nem kapott a horgolásra. Napi húsz gombolyag az adagja, és ha nem kap, agresszívvá válik és támad.

Továbbá feltétlenül el kell mondanom, hogy el vagyok keseredve a KotOR miatt. Ugyanis a Dantooine-ra átérve egyszerűen behal az egész játék. Nálam. Addig nincs gond, amíg a Jedi tanács első két próbáját teljesítem, meg összerakom a fénykardomat, de utána, amint kiérünk a szabadba... Úgy elkezd szaggatni a cucc, hogy arra nincsen szó. Lejjebb veszek mindent, már ott tartok, hogy 800*600-ban fut a dolog árnyékok, fű, speciális effektek nélkül és alacsony részletességgel, így annyira javult meg, hogy a civilektől összeszedtem egy rakás questet, meg néhány kutya-oroszlán kinézetű monsztát levertem. Aztán megint elszabadult a pokol, a karakterek elkezdtek össze-vissza ugrálni a területen, vagy éppen beragadtak olyan furcsa testhelyzetekben, hogy majdnem kihívtam hozzájuk a csontkovácsot. Játszhatatlanul szaggat. Evvan.

Éppen játszott: Green Day - Wake me up when September ends, (6x).