Regge nyolctól Kalkulus előadás, yeah! Emberünk egy kissé köpcös, vidám, pirospozsgás arcú egyén, hangja a mikroport torzítása miatt gyakorlatilag lefedi a Repülő Cirkuszban megkérdezett ulmi Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon- fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-trasher- apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich- grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-guten- abend-bitte-ein-nürnburger-bratwurstle-gespurten-mitz-weimache- luber-hundsfut-gumberaber-schönendanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft teljes hangspektrumát. Először is beszélt arról, ami a múlt előadáson elhangzott. Hoppá! Múlt hétfő, reggel nyolc óra, ő megtartotta az előadást, mikor a hivatalos kari órarend fél tízkor lett kifüggesztve a folyosókon... Ezzel együtt nem tűnik egy vérszomjas vadállatnak, sőt, néha eléggé részletesen magyaráz, sőt, néha annyira részletesen magyaráz, hogy már én kezdtem magamat szégyellni. Azért nem hittem volna, hogy az egyetemen tíz percet fog valaki arról beszélni, miért egyenlő az a + b = 0 (a, b eleme R) egyenletben b a (-a)-val.

Volt néhány érdekesebb beszólása is. Például a motoros mozgatású táblákról elmesélte, hogy valaha tudta egyszerre mozgatni az összeset egy kézzel, de már elfelejtette, hogy kell. Aztán később sikerült neki kettőt egyszerre feltolni, erre megjegyezte: Mégsem vagyok annyira bolond. Eljutottunk egy olyan definícióhoz, amely ezt mondja ki:
R bármely nemüres, felülről korlátos részhalmazának létezik pontos felső korlátja.
Kommentár: Ez egy nagyon komoly definíció. De nagyon szép.

Szép az, ami érdek nélkül tetszik, nekem ez érdek nélkül sem tetszik, érdekkel meg főleg nem. :) De megtudtuk azt is, hogy Árulom a portékámat, mint a kofa a piacon, Elfelejtettem, hogyan kell bizonyítani és Amikor azt látják, hogy remeg a kezem, akkor izgulok, hogy igazam legyen.

Halálos fazon, bírom. Ha most lenne egy infraport a közelben, kapnátok ide egy szép képet, amelyen egy igen érdekes hirdetés vagyon lencsevégre kapva, a következő szöveggel:

Megbízható, rendes, korrekt albérlőtársat keresek albérletkereséshez hosszú távra.

Éppen játszott: Kasabian - I. D..