Nem kell aggódni, élek még. Viszont remélem, isaac tényleg teljesen felépül. El sem tudom képzelni, milyen sz*r lehet, ha minden előjel nélkül összeesik valakinek a fél tüdeje. isaac most kórházban van, azt mondta, hogy legalább három hónap, mire rendbejön. Én drukkolok neki!

És most következzen valami egészen más ("And now for something completely different.":)). Erőt vettem magamon és végre átkonvertáltam a San Andreas végigjátszást HTML-be, lehet örülni, felkerült az R.T.C.-be. Aztán a Windows Vistáról szóló cikk is elérhető a Cikk & teszt menüpont alatt, egyelőre képek nélkül, mert azokat elkutyultam valahová. Félig már készen van a bbLeanről szóló írásom is, most éppen egy, a funkciókat magyarázó képpel bíbelődök Photoshopban, ugyanis van, amit nem lehet egyszerűen, szavakkal elmagyarázni, ugyanakkor nem gondolom, hogy mindenki, aki kedvet kapna a bbLeanhez, rendelkezik kellő felkészültséggel egy békaagyműté... szóval nem mindenki veszi majd a fáradságot, hogy kiismerje a működését és a beállításait, sőt, talán a telepítés és első indítás után meg is szabadul az egésztől, mert semmi sem ott van, ahol eddig volt. De én nem akarok senkit sem meggyőzni a bbLean hasznáról, megtették ezt a Real Madrid - Puskás Ferenc válogatott meccsén a kommentátorok, akik szerint a válogatott méltó ellenfele volt a spanyol csapatnak, kár, hogy mindegyikük takarékon játszott. Legalábbis nem hiszem el ("Márpedig én ezt nem hiszem el!"), hogy egy Roberto Carlos kaliberű játékos a világ legegyszerűbb passzát nem tudja lekezelni a saját térfelén. Vagy a mindig felújítás alatt álló Puskás Stadion kissé göröngyös gyepe zavarta meg a labdazsonglőrt? Eleve hogy lehet egy egy alkalomra összerakott csapatot kiküldeni egy összeszokott gárda ellen, akik véletlenül a világ egyik legjobb csapata...?

Annál komolyabb volt viszont a tegnapi Argentína - Magyarország barátságos labda- és bokarúgó mérkőzés, ami annyira barátságos volt, hogy még piros lapot is osztottak. Örök kedvencem, Torghelle Sándor megint kitett magáért. Rendben van, hogy ő lőtte az egyetlen magyar gólt, de hány helyzetet kihagyott...? Igazság szerint jó volt a meccs, néha lobogott a magyarokban a tűz, Gera is villant párat - ezzel megzavarta az argentinokat :) -, de még mindig nem lehetett azt mondani, hogy _annyira_ ellenfelek lettek volna az argentinoknak, mint mondjuk az esti horvát-brazil meccsen a horvátok. Ha jól emlékszem - márpedig miért emlékeznék jól? -, ott 1-1 lett az eredmény, csakhogy a brazilok néha komoly gondban voltak a horvát csatárok miatt. A végére még ideszúrom Torghelle meccs utáni nyilatkozatát, így beszél egy magyar, külföldön játszó játékos:

"Szerintem... ööö... nagyon jó meccs volt... ööö... azt nem mondom, hogy... ööö... ez az eredmény... ööö... jó... ööö nekünk... ööö... de elégedettek lehetünk."

Mindezt már a szponzori logóval kivarrt zöld pulóverben, megfésülködve mondta. Hát nem édes...?