Tegnap este felkerült minden ismét, lehet bontani a pezsgőt ezért is, meg az új kinézet miatt is. Mivel én kizárólag Firefox alá fejlesztek (nagyképűség ON), nyilvánvaló, hogy más böngészőkkel meg sem néztem a kinézetet (IE már nincs a gépen, mást meg nem raktam fel), így nem tudhatom azt sem, hogy melyikben hogy néz ki. Annyi szent, hogy a Maxthon nem bírja lekezelni a CSS formázást, ezért ott gyönyörűszép kék keret van a linkek körül és a szöveget is másképpen tördeli, emiatt elcsúszik az egész menüoszlop, aminek nem örülök. Ezért kérek mindenkit, hogy ha furcsaságot, hibát tapasztaltok az oldalon, azt írjátok meg levélben vagy a fórumon vagy MSN-en, ezzel is magatokon segítetek, mert nekem ugyanmindegy, hogy kinél mi látszik, amíg nálam tökéletes.

Most jut eszembe, hogy a pezsgő most nem annyira jó ötlet, főleg ha be van hűtve, ilyen időjáráshoz már majdnem a forralt bor ajánlható. Én persze megint hülyegyerek vagyok, mert egész nap rövidnadrágban meg pólóban vagyok, a boltba is így mentem, kaptam is néhány megvető pillantást a didergő helyiektől. Egyvalamit azonban még az időjárás sem bír megváltoztatni, derék szomszédunk ugyanis újfent saturészegen támolygott hazafelé... Ha leszámítjuk azt, hogy szánalmas az egész, akkor egész mókás az ilyen esemény, mert előszeretettel beszélget magával, illetve maga mellé képzelt közönségével az illető annyira nem úriember. Mai előadásából megtudtam például, hogy a kocsmáros egy hülye segg, mert az ötödik felest már nem adta hitelbe, valamint ékes használati útmutatót kaptam a roppant bonyolult, bezáratlan kapun történő áthaladáshoz is. A munkamenet a következő:
- Kezünket emeljük fel a talajról és próbáljuk meg megragadni a kapukilincset.
- Ha nem megy, kapaszkodjunk meg a kerítés rácsaiban, egyenesedjünk fel és úgy ragadjuk meg a kilincset.
- Ha kezünkben a kilincs, nyomjuk le az egyik végét.
- Ha nem megy, nyomjuk meg erősebben.
- Ha még mindig nem megy, próbálkozzunk a másik végét lenyomni.
- Csodálkozzunk.
- Erélyes mozdulattal lökjük be a kaput, majd próbáljuk meg mozgását követni magunk is.
- Csapjuk be jó erősen magunk után, majd az ajtóhoz vezető lépcsőre leheveredve pihenjük ki a mai, dolgos hétköznap erőfeszítéseit!