November második hetében ellepték kedvenc Coop-üzletem polcait a csokimuki csokimikulások. (Cserébe teljesen eltűnt a hűtőpultból a mogyoróvajas rudi és ami még nagyobb dráma, hogy eltűnt vele együtt a kakaós Coop-szelet is. Kókuszos bezzeg mindig van!)

November harmadik hetében megjelent a kasszák mellett a karácsonyi nyereményjáték blokkgyűjtő urnája. Eddig egyetlen vásárlásommal sem sikerült megugrani a részvételi küszöböt jelentő végösszeget, pedig nagyon szuperek a nyeremények. (Mondjuk így, hogy nincs se kakaós szelet, se mogyoróvajas rudi…)

És tegnap délután, november utolsó hetében megvolt 2013 első ha már nem találkoznánk, akkor kellemes ünnepeket!-je is. Ez a korai sötétedéssel kombinálva igen szép gyomrosként szolgált, pedig akkor még nem tudtam, hogy az előtte élesített új blogmotorban el van törve az RSS feed (a tesztkörnyezetben minden oké, élesben viszont mutat egy tök üres oldalt meg egy 500-as response-ot; találtam workaroundot, de az eredeti problémát illetően továbbra is fogalom nélkül vagyok).

Szeszelni kellesz, úgy érzem.