Ismétcsak Debrecenben. Holnap vizsla... izé, vizsga. Az informatika és számítástechnika anyagtudományi alapjai, magyarul SzIA. Ebéd előtt összeraktam belőle egy fain kis házidolgozatot, majd jól beadom és akkor nem kell tételt sem húznom.

Este fél kilenckor befutott a lakótársam is - pedig reménykedtem, hogy egyedül lehetek a nagy fejvesztés előtt -, szokás szerint ki lettem osztva, hogy milyen hülyeségeket tanulok, meg hogy minek jöttem vissza már kora délután, satöbbi. Egy ideje már nem érdekel, mit mond, nem tud újat mondani, amit meg már negyvenszer hallottam tőle, azt nem akarom negyvenegyedszer is meghallgatni.

Némi elégtételt jelentett, hogy lefagyott a kombinált gázkazánunk - komolyan, a hőmérséklet helyett egy 23-as szám villogott rajta egész nap, és csinálhattál vele bármit, ami a használati utasításban "Hiba esetére" tanácsoltatik, noop volt a válasza -, és emiatt nem volt melegvizünk, ő pedig minderre 23:10-kor jött rá. Először rohangált kétségbeesetten, próbálta okosan nézni a HU-t, meg nekem magyarázott, hogy ők otthon mit szoktak ilyenkor csinálni... Én rávágtam, hogy "megfürdök hideg vízben". Mindegy, ő márpedig hideg vízben nem tud fürödni, ezért elővette a szekrényéből az egyik lábosát és abban, a tűzhelyen melegített vizet a fürdéshez. Hát, én legalább fél órát röhögtem rajta.