Reggel szokás szerint irány az ISzK, Hardver 2 nincs még mindig, pedig már kezd idegesíteni a dolog, hiszen május 17-én írtuk meg a dolgozatot, június 17-én, pénteken - 3 nap múlva - lesz a következő, egyben utolsó vizsgaalkalom, amire - ha netán elbuktam - még készülni is kellene. Ugyanakkor a pénteki vizsga miatt borulna az egész hétvége, mert ha pénteken én délután négykor írok dolgozatot, akkor aznap már nem tudok felmenni Pestre, azaz csak szombaton hajnalban tudok menni. Ha holnap reggel sincs eredmény, akkor megkeresem ezt a fickót, rárúgom az ajtót és addig fojtogatom a tulajdon nyakkendőjével, amíg be nem írja a jegyemet, ami hármasnál jobb.

Visszakaptam a három DVD-met, úgyhogy tudom majd vinni S@tinak a kért könyveket az SLP-ről. Ja igen, miután bementem, akkor jutott eszembe, hogy nem hoztam a .txt-t, amiben a wishlistje van, és csak arra emlékeztem, hogy kell neki az összes Asimonv meg Vonnegut, úgyhogy azokat le is töltöttem, a többit majd holnap reggel. Megnéztem az Nfol-home statisztikáját, hát fogjátok már vissza magatokat, mert ha így folytatjátok, akkor ki lesz rakva innen a szűröm hamarosan. :-) Csak annyit árulok el, hogy a mai napon 9:15-kor a június 1., 0:00 óta rögzített látogatók száma már elérte az áprilisi és májusi látogatók összesített számát, az oldalletöltések meg megduplázódtak.

Most itthon vagyok, blogot írok, közben már a tizenkettedik számot adja be a Winamp, most éppen a Metallica - Nothing Else Matters forog.