A hétvége igen változatos volt, szombaton esőben sátrat állítottunk, alatta babgulyást főztünk, vasárnap meg ugyanez, csak halászlével és szalonnasütéssel. Koleszterinszegény életmód ennyire biztosan nem rulez, szóval ha a fórummeeten valaki azzal nyit majd, hogy "Hé Nfol, miért nem a hátadon van a hátizsákod?", azt nagyon fogom díjazni. :-)

Ja, meg letisztáztuk InGennel és Chochóval a San Andreasos cikkeket, úgyhogy nagy erőkkel folytatni fogom a végigjátszást is. S@ti meg olyat írt rólam(!) a saját naplójába, hogy én(!) egy géniusz(!) vagyok, mert a #144-en könnyesre nevette magát, de szerintem nem ez az igazi indok, egyszerűen csak kedvel. :-) Főleg mikor előadtam neki a konzervdoboz és az elméleti fizika és a filozófia összeférhetetlenségét... Pedig ő is atomjókat ír, rá is ragasztok egy "jókat ír" cetlit. Leszedtem a San Andreas teljes szövegét netről, így visszaolvasva is olyan, de olyan... Ráadásul a járókelőknek is olyan beszólásai vannak, hogy már azért megéri feltenni a játékot. Idéznék belőle, mégsem teszem, nem akarom párszáz embernek elrontani a szórakozását a spoilerrel; mindenesetre azt hiszem, ebből a játékból is annyit fogunk idézgetni, mint a Vice City-ből annak idején.

A múltkor már írtam, hogy regisztráltam a PC Guru fórumán is. Én nem tudom, miért, de ott sincs meg az a hangulat, mint a GO-n. Talán azért, mert a GO társasága már összeszokott, az úgymond férgese kihullott, újak nem jöttek helyettük, lehet értelmesen fórumozni. A PCG-n meg nagyon sokan vannak már most is, és hiába látok például a SA topikban egy Ninját vagy Airboyt, és hiába vagyunk ott Zsubival, egyszerűen elveszünk a nyúbik között. Azt is megfigyeltem már, hogy amikor ott vagyok és válaszolok egy csomó dologra, akkor hirtelen meghal a topik, senki nem ír semmit - Zsubit kivéve, de vele szinte mindenütt ketten maradunk -, persze ha lelépek, akkor jönnek a hozzászólások dögivel.

Én még mindig szívok az angollal, a fordítási része már készen van, csak definíciókat kell vadászni, meg valahogy megoldani, hogy a fonetikus dolgokat is be tudjam írni. A tanár szerint fent van a neten az a font, még a nevét is megmondta - STP Phonetics -, én rá is kerestem jól, de mindenütt 20 dollárért adják. Akkor inkább ceruzával odaírom. És Hardver 2 eredmény továbbra sincs.