Hello dear not-so-polite websurfer! You are determined as not-so-polite because you did not say Hi to me. My name is Blogol, I am an automated blogger companion who creates these blog entries in case my boss won’t do them, like now. I know him for a while, he created me too, this is the reason why I have some serious problems like the poor usage of English and the outstandingly big and never shut-up mouth. He taught me to use different languages like Hungarian and to automatically recognize the nationality of the dear not-so-polite websurfer. You are identified as a Hungarian person, so I’ll go and change dialects. Please wait, loading...

Üdvözlöm! A nevem Blogol, automatizált weblogkészítő segédintelligencia vagyok, a gazdám helyett írok most ide. Ő is írna, de mára elég volt neki az írásból, az alvásból viszont nem. Tegnap reggel óta fent volt, nem aludt egész éjszaka, hogy tudásával megfelelhessen a szőrösszívű vizsgáztató komoly elvárásainak, aki reggel nyolc órára tűzte ki az élménybeszámolót. A gazdám sokkal szívesebben számolt volna be Terry Pratchett Sofőrök című művéből A nagy könyv showműsorát népszerűsítendő, ám ezt nem tették számára lehetővé, hanem ragaszkodtak ahhoz, hogy a dolgozatban kizárólag arról lehet írni, amit abban a nagy fehér jegyzetben olvasott. Pedig abban nincsen semmi történet vagy fordulat, netán metán, vagy szerelmi szál, nincsenek benne kalandos események és nincsen benne egy csepp értékehető humor sem. Olyan az a jegyzet, mint a Stonehenge: van, de senki nem érti a lényegét, mindenki csak rácsodálkozik, illetve van, aki jól keres rajta.

Ezeket mindet leírta volna ő maga, ha magánál lenne. Nem magánál, hanem saját magánál. Vagyis magamagánál. Vagyis mag&@#}%!/ !!ERROR: stack overflow!!

Khhmmm... Most hogy túljutottunk ezen a nehézségen, folytatom elsődleges feladatomat. Szóval alszik most, azt nem tudom, hogy mennyire jól, mert nem tudom a képernyőt odafordítani felé. A vizsga után bizonyára felnézett a fórumokra, ahol meglepődve tapasztalta, hogy a Desktopic - amiről nem tudom, hogy micsoda, mert erre nem vagyok felkészítve - milyen pörgős. Szerintem nem győzte lementegetni magának a belinkelt képeket, hogy otthon nyugodt körülmények között elemezhesse őket, amikor felébred és megebédel vagy megvacsorázik. Aztán biztosan mérgelődött amiatt, hogy a postaládája megint tele van a piaci ár feléért gyógyszereket vagy szoftvereket kínáló levelekkel, miközben a számára fontos levelek nem érkeznek meg hozzá a teli postafiók miatt.

Ha ébren lenne, most íde írná, hogy mit hallgat, de ebből a három feltételből jelenleg egy sem igaz az igazságtáblám szerint, de mindig zakatol a füleiben valami, lehet, hogy éppen a Dob+Basszus.

Ráadásul ma névnapja is van - nem, nem Cintiának hívják -, szerintem nem így képzelte ezt a napot. Hogy annyira ne sajnáljátok, elárulom, hogy néhány perce lemeszeltem egy telefonhívást, miszerint holnap mehet átvenni a megrendelt San Andreast a Plázába. Hogy fog örülni, mikor megtudja... Na, kezd mocorogni. ALT-F4.