Délelőtt megint bent punnyadtam az ISzK-ban. Nagyon tanulságos volt... Miközben vártam, hogy bootoljon a gép, összeszámoltam, hány vizsgám lesz. Programozásból a három zéhán összegyűjtöttem 45 pontot, az eredeti elképzelés zserint 60-tól van meg az aláírás és a vizsgázás joga, de a mai kiírást elnézegetve volt, akinek 51 pontra megadták, másnak meg 54-re nem. Ennyit a progról.
Tesi kész.
Angol... hát, be kell mutatni a fordítást valamikor és meg is kell védeni.
Adatszerkezetek és algoritmusok. Június 6-ra vagyok feliratkozva vizsgára, az aláírást már tavaly megszereztem.
Anyagtudomány vizsgán lehet tételt húzni, vagy kiváltható házilag készített dolgozattal. Megnéztem a Neptunt, hogy mikor vannak vizsgák anyagtudományból, és a szemem majd’ kiesett, mert be van írva, hogy utolsó alkalom június 5., 8:30. Ezzel két okból is problémám volna, mégpedig: ötödike vasárnap, illetve ha az véletlenül hatodika lenne, akkor ütközik az adatszerkkel. Mit gondoltok, kit nem lehet majd egész héten megtalálni az Elméleti Fizika Tanszéken?
Hardver 2. Múltkor - május 17-én, pontosan két hete voltam vizsgázni és még mindig nem tudni semmit az eredményről.

Kiderült, hogy a GTA: San Andreas először csak Limited Edition kiszerelésben lesz kapható, az alap változat csak hetekkel később várható. Tök jó, hogy nemrég rendeltem meg a játékot, bezzeg ma már az 576-nál is lehet LE-t rendelni, az viszont kérdéses, hogy akik az eredetileg kirakott 9990 Ft-os cuccra adtak le rendelést, azok mit fognak kapni. Úgy vélem, rendes lenne tőlük, ha felhívnák a megrendelőket és megkérdeznék tőlük, hogy kell-e neki több pénzért, de hamarabb LE, vagy vár az alapra.

Kezdenek éledezni a SA topikok netszerte, bár a GO-n továbbra sincs valami hatalmas pezsgés, mint ahogy a b13-on sem. Megint akadt valaki, aki nem bír visszaolvasni, és inkább megkérdezi, hogy van-e valakinek komplett végigjátszása... A Hardwireden a kétféle csomagolás a fő téma. Regisztráltam magamat a PC Guru fórumán is némi homályoszlatás végett, meg ha már ott voltam, megnézegettem kicsit a Force-X új fórummotorját. Gyorsnak gyors, de még valószínűleg nem végleges, mert csomó dolog nem működik rajta. Ugyanakkor nem értem, hogy a GO-val miért nem kezdenek már valamit, szerencsétlen InGen már hányszor beharangozta, hogy napokon belül megújulás és változás és halleluja, aztán még mindig ugyanott vagyunk, ő pedig nem győzi a hamut szórni a fejére.

Ha már változás: mint az jól látható, tegnap vélhetőleg túl sok kihasználatlan energiám maradt estére, ezért kicsit dizájnoltam megint. A menü átköltöztetése óta egyetlen véleményt sem kaptam, se jót, se rosszat. Pedig tudom, hogy látogatjátok ezt a kicsinyke szemétdombot, sőt, azt is tudom, hogy most éppen a 140-edik blogbejegyzést olvasod, annak is a negyedik bekezdését, szóval kár is letagadni... Meg látom ám a statisztikákat is, ami néha furcsa dolgokat mutat amúgy - örülök, ha a fele igaz...